nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Wednesday, 20 June 2012

ini kisah KAMI


ENTRY KHAS BUAT KAWAN-KAWAN SAYE

masa mula-mula jumpa..
semua buat muka selamba..
tak kenal sapa-sapa..
sombong la tu konon..hehe
bila start buat event..
kita mula rapat..


kita mula faham perangai masing-masing
kita pergi class sama-sama
kita enjoy sama-sama
kita buat kerja gila-gila
kita buat benda yang kita sendiri 
tak sangka kita akan buat..
tapi .. demi untuk kawan-kawan..
we enjoy!!
walaupon penat..


kadang-kadang kita mengeluh..
sebab dia tak buat asaimen..
sebab dia sebok ngan BF jerr..
sebok ngan GF jer..
sebab dia "selfish"
and..macam-macam lagi sebab nya..
tapi..
as we go on..
we remember..
even semua tu buat kita sakit hati..
buat kite gaduh..
buat kita benci kat kawan kita..
semua yang jadi tu..
mematangkan kita..
untuk tengok..
siapa kawan sebenar kita..
*mode : mule sebak ni..



happy sangat dapat kenal ammar & kak hana
walaupon masa part 6 baru nak rapat..
masa part 3 memang tak rapat ngan dorang..
just as a classmate..
tapi sekarang..
kat mana-mana ada dia..
ikott je bontot kite, kak hana n emma..
pegi makan sama-sama..
buat asaimen sama-sama..
dalam clas pon duduk sama-sama..
kak hana comell..dia suka puji bf dia..
tapi bila gduh IPAD pon dia nak buang.haha



setiap pertemuan pasti akan ada perpisahan..
setiap memori ngan korang..
kite tak kan lupakan..
 korang the best and classmate yang sporting tau!!
ILOVE YOU GUYS!!
soo much.. :(


lepas ni..
mesti rindu nak gelak sama-sama..
nak pegi makan sama-sama..
pegi giant sama-sama..
ambek gambar sama-sama..
 we love taking picture!!hehe


suka buat muka pelik-pelik..
perasan cantik..
perasan encem..
perasan comel..
posing maut..
semua dah macam model..


kita doakan..
korang semua berjaya dunia akhirat..
semua dapat kerja yang best-best!hehe
pas tu..kawenn..
jangan lupa jemput tau..
nanti kita wat reunion lpas 10 tahon ea..
nak tengok sape yang dah beranak..hahah
ntah-ntah ko sendiri..
padan muka!haha

FRIENDS FOREVER.. 
I LOVE YOU GUYS!!



Thursday, 14 June 2012

iHEARTthem~~




ASSALAMUALAIKUM cinta.. =)


buzy sangat-sangat masa ni..huhu
nk update pon susah..
asignment manyak sangat-sangat..
tapi kannn..main game sempat pulak..hehehe

last event yang nia attend..

DINNER PRE-GRADUATE..
malas nk tulis banyak..korang mesti dah tau dinner tu untuk ape kan..
sedehnye..*tba-tba mode emo..
tapi xde orang pon nk kesat air mata kite nih..eiii..:(


cantik kan kite??hahaha
so sweet..
ambek gmbar orang lain cantik-cantik..
gambar kite 1 ni je cantik..
sedehhh..


kite tengok sape kawen dulu..jeng3!!haha


awww!!!sweet la tu kononnnn..haha
thanx sayang for the sweetest moment..:)
sayang awak lebeih la..


couple-couple sabah & sarawak 



will be missing them..
ali, pa'an, ip, mamat..


ape ni??bosan ye dgr ceramah..hahaha


hensemnye abang ammar kite..kenn??
gonna miss you nanti ammar..
hope kite leh jumpa lagi.. :(


walaupon baru je kenal..
tapi happy dapat kawan ng ein..


so sweet ammar..hihi ^ ^


miss india nih..


majdi hensemmmm..


mak datin ni cumell.. :)
dia ade ipad.bf dia bagi..hahaha


ini HERO-HERO kami..
hensem kan??hehehe..


yang sedehnyee..
makn kat hotel..tapi buffet je..
then..mee tu plak basi..xsedap dah..haish..
xpe la..kite maafkan kali ni..
next time do ur best okeng!!
jangan kelam kabut sangat buat event..
and jangan buat mahal-mahal sangat..
kesian budak-budak part 6..


ini kesayangan saya..
ok bai!..