nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Pages

Monday, 22 October 2012

Segmen : Follow Sampai Pening


Jom!!Join Segmen lagi..

mesti korang buhsan kan

Nia ni asyik post segmen je

nak tambahkan follower la katekan..

yela..kite ni tak seglamer maner..

tu nak promote neh..



Follower Nia sekarang..


Nak Join??

Syarat :

1. Follow blog ini. Just Write

2. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen : Follow Sampai Pening" dan nyatakan jumlah followers anda sekarang. Print Screen.

3. Copy banner di atas dan tempek kan di dalam entry tersebut.

4. Copy link entry anda dan paste kan di bahagian komen entry ini.

5. Follow semua peserta segmen.

6. Pastikan blog anda ada button followers(google connect), enable comment box, dan tiada words verification. Tolong dan wajib baca sebelum join jika tidak penyertaan anda dibatalkan, klik link ini.!!! 



37 comments:

Nur Nainis said...

Terima kasih sebab sudi join segmen saya..salam perkenalan, nanti jenguk peserta lain juga ye. Happy blogging. ^__^

Unknown said...

singgah + follow =)

jom ke blog sy huhu...

http://cintaqasehanazreen.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening_6986.html

Azza Afdzal said...

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Unknown said...

Kunjungan balas dari Wilma

http://duniawilma.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening/

Unknown said...

balas kunjungan n follow :)

jom join conntest didiey nak =)

Unknown said...

salam, balas kunjungan awak, dan follow juga.. Thanks :)

k.nana said...

hai bonda dtg jengah n follow balik.....nice to know u...

Bie said...

fol awak dari segmen yang sama, flo me alik ek ;)

Anonymous said...

dah balas kunjungan dan follow sini dari segmen sama..

fizalinolie said...

Thanks Nia kerana sudi singgah dan follow blog saya. Selamat berkenalan.Follow blog Nia jugak.

Unknown said...

done follow sini :D #215

tolong follow balek eyh >,< tengs :DD

http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

szulaikhamz said...

da follow balik. thanks. :)

btw, jom join segmen ieka

http://icysnowhite.blogspot.com/2012/10/segmen-story-of-fangirl_3210.html

MYZA ROMLI said...

dari segmen yg sama and done follow you :)

http://myzamichiko.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Pha Is said...

datang membalas kunjungan dan follow sini..

atin said...

membalas kunjungan dri segmen sama..done follow

Amirol Najmi said...

penat datang sini....
singgah tau...

http://ketuabintangku.blogspot.com/2012/10/my-life-segmen-follow-sampai-pening.html

Diera Tekikushika said...

salam. blogwalking sini.. salam perkenalan. jom g blog saya meh.. hehe =)

Anonymous said...

done sini. fllow back k. =)
http://mizayumiko.blogspot.com...

Unknown said...

singgah sini...tq follow fendy..follow sini gak...

are_lin@yu said...

ayu folo sini dari segmen yg sama ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Kekzamanis said...

Salam perkenalan tuan rumah! ^_^
MM datang melawat & follow dari segmen sama..#270

Jemput singgah & follow me back ye! ^_~ :-

http://pape-jer.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html


Terima kasih! ^^,

miera farhana said...

follow sini..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

cik dila.. said...

hai sy singgah dan follow sini dari segmen yg sama.

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Faten Johary said...

hye awak awak semua ! salam perkenalan ^^, saya sudah follow awak, awak jgn lupa follow saya taw - dari segmen yg sama http://miaauss.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Mieraa Handayani said...

Done follow back :)

Abang Karu said...

done follow sini :)

http://karukordjagaus.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Unknown said...

Done follow you. thank. :)

haryati said...

salam,singgah sini, mmbls kunjungan n follow...cantik blog nia...

Anonymous said...

membalas kunjungan. thanks follow and i'll follow u back :)

Unknown said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

Al-Fathcom said...

Balas kunjungan sahabat...

Angel Shared said...

salam ziarah

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Unknown said...

www1009

valentino shoes
canada goose outlet
ugg outlet boots
jordan shoes
michael kors outlet
mbt shoes
ugg boots clearance
clarks shoes
tod's outlet
ugg boots

yanmaneee said...

hermes birkin
jordans
supreme t shirt
michael kors factory outlet online
michael kors outlet
air max 95
nike sneakers
nike air max 97
air max 95
golden gooses sneakers

yanmaneee said...

stone island jacket
kyrie 5
kobe 9
golden goose
jordans
off white hoodie
golden goose
balenciaga sneakers
jordans shoes
stone island clothing

taseesea said...

replica bags for sale replica gucci bag y9y84j7w89 replica bags toronto replica bags vancouver see this here d7s61m0x08 replica bags nyc visit this page s9s57d2a30 replica gucci handbags replica bags supplier g9r63g0r12