nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Wednesday, 8 August 2012

aku ada,kau ada




WARNING!!entry ni EMO cket.. :(

beberapa hr yg lalu result dah kua..
last result for part 6 student ..

bila result nak kua opkos la semua student berharap sangat-sangat
untuk dapat yang terbaik kan..
humm..tapi..untuk kali ni..
sekali lagi..
aku kecewakan ayah dan ibu..


mmg lulus semua subject..
tapii..still tak puas hati sebab..kawan-kawan yang lain dapat lebih dari tu..
so korang paham-paham laa..

sangat-sangat stress with the result..
*sampai gaduh ng bf okay..
(nasib ko ler)hehehe
xleh nk dengar word result langsong!
buat mata berair je..
last-last ckp kat kawan nak naik atas jap..
ada hal..
hal ape?? buang air mata laaa..hohohoho
crying makes people feels better.. :)

sekarang da ok sikit kot..
dah tak nak pk lagi..
bia la..even tak dapat dekan pon..
i've try my best..seriously..
(sbb tu la frust sangat)

some peole said : 
keluar air mata darah sekalipon dah tak dapat nak ulang balik..
terimalah qa'da & qadar Allah..pasti ada hikmah di sebaliknya..:)


Thanx sangat-sangat..untok roomate saye..
miss atiqah!!hehehe..
thanx for the support..
even awak dah jauh sekarang..awak tetap ada untuk bagi sokongan kat saya..
terharu sangat-sangat..
sorry to mr. jamboo sebab marah-marah even you give me support actually..
harap awak memahami ye..
its really hard for me..
thanx mak..ayah..kakak..
untuk semua pengorbanan korang..
huhuhuh..