nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Wednesday, 8 August 2012

aku ada,kau ada




WARNING!!entry ni EMO cket.. :(

beberapa hr yg lalu result dah kua..
last result for part 6 student ..

bila result nak kua opkos la semua student berharap sangat-sangat
untuk dapat yang terbaik kan..
humm..tapi..untuk kali ni..
sekali lagi..
aku kecewakan ayah dan ibu..


mmg lulus semua subject..
tapii..still tak puas hati sebab..kawan-kawan yang lain dapat lebih dari tu..
so korang paham-paham laa..

sangat-sangat stress with the result..
*sampai gaduh ng bf okay..
(nasib ko ler)hehehe
xleh nk dengar word result langsong!
buat mata berair je..
last-last ckp kat kawan nak naik atas jap..
ada hal..
hal ape?? buang air mata laaa..hohohoho
crying makes people feels better.. :)

sekarang da ok sikit kot..
dah tak nak pk lagi..
bia la..even tak dapat dekan pon..
i've try my best..seriously..
(sbb tu la frust sangat)

some peole said : 
keluar air mata darah sekalipon dah tak dapat nak ulang balik..
terimalah qa'da & qadar Allah..pasti ada hikmah di sebaliknya..:)


Thanx sangat-sangat..untok roomate saye..
miss atiqah!!hehehe..
thanx for the support..
even awak dah jauh sekarang..awak tetap ada untuk bagi sokongan kat saya..
terharu sangat-sangat..
sorry to mr. jamboo sebab marah-marah even you give me support actually..
harap awak memahami ye..
its really hard for me..
thanx mak..ayah..kakak..
untuk semua pengorbanan korang..
huhuhuh..

2 comments:

Qa Thyqa said...

ur welcome..
kamu kne tahu, sbnrnya nasib kte lbih kurang sama je..kecewa, sedih..2 mmg wajib adalah kan..tp kna yakin, percaya, Allah kan ada..DIA tahu sglanya..akan ada yg terbaik untuk kte.. yg penting pointer bkn sglanya..

NIA SI DRUMSTICK said...

yeppp..thanx sgt2 ye kakak..
insya-Allah..nnti Allah permudahkan bnda lain..:)