nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Saturday, 23 July 2011

al-kisah LELAKI VS PEREMPUAN

hahaha.. Actually nia pon tak tau nak cita ape..

overdose bosan!!

suddenly hari ni, MR. Jamboo MUNCUL,pas tu HILANG..

penat.. tau tak.. "dont play-play with my heart.."

nanti aku cincang 18..haaa

Now, consult with BFF, dia pon tengah rasa benda yang sama..

Nia juz mampu nak jadi good listener..

bila kita mula rasa tak perlu..bosan..

kita perlu buat something so that dorang akan rasa kehilangan..

just untuk buat dia realize..




LELAKI AKAN SEDAR  ANDA DIPERLUKAN BILA..


1. Saat GF masak masakan yang dia suka

2. Saat wanita yang biasa mendampingi menghilang dari kehidupan nya.. inilah lelaki yang benar-benar memerlukan wanita di sampingnya..

3. Saat lelaki melihat mata wanita di penuhi air mata bahagia..ketika mereka mengucapkan "YEOBU(honey) / OPPA..SARANGHEY..." :) 

4. Saat wanita membelikan tali leher yang sudah lama diperhatinya

5. Saat wanita mengajak mereka berjumpa doktor hanya kerana mereka mengadu sakit..


kita tak kan sedar betape kita perlukan dia,

hingga kita kehilanganya..

Bila kita care--- dorang kata mengongkong

sometime kita akan di gelar.. "queen control"

for guys..tunjukla korang sayangkan selagi mampu..

bila dia dah pegi kat orang lain baru sedar..

peluang kedua tak kan sentiasa ada..

lelaki nand perempuan tak kan pernah faham kehendak masing-masing

Tapi..

PEREMPUAN N LELAKI SALING MEMERLUKAN..

PEREMPUAN KAN TULANG RUSUK LELAKI...:)


13 comments:

Gadis Biasa said...

btul2...sabar je la...dugaan...dan bgtau BFF kmu 2 pon supaya sabar je..macam kite sllu ckp..dia bukan suami kite..nak x nak kte trpksa sabar..

Cik Rose Cute said...

Dalam sesuatu hubungan sabar paling penting...

nurmujahidah said...

alamak,, tak paham sangat,, tak biasa dgn shorform,, hehe,,, jgn lupe join ga muja k,,, support me :D

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

sis92 said...

semoga btemu jodoh yg terbaik :)

cadangan sis elak guna kan shortform dalam blog , takut ada yg kurang faham. ^^

diera_nadiera ulalaaa~ said...

banyak2kan bersabar yaa :)

Remy hazza said...

setia sehingga sampai pada masanya....tau!!!

MéuzAngelo™ XXIII said...

tulisan warna warni.. kadang2 susah nk baca :) [singgah sini pulak :)]

aLamS LegacY said...

blog yg colorful.....saya suka saya suka

Aimi Syahirah said...

Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

Anne Nurain said...

dear, klu bole elakkan guna short form and huruf besar ye? kmk pham bhsa swak tp penat mok baca.. hehehe..

zila manaf said...

hummmm sy ni tade perasaan. hati rabak hukhukhuk

Aida Omar said...

betul2 ada orang bila kita amek care pun salah tak amek care lagi salah.. tension jugak macam tu. hehe.. apa pun semua yang nia listkan tu betul :)

chot ok..! said...

setiap apa yang berlaku msti ada sebab musababnya..btl lelaki dan perempuan saling memerlukan..:)

tahu tak pe tu plushies?Meh singgah :

http://chot91.blogspot.com/2012/12/plushiescute-ok.html