nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Thursday, 16 February 2012

GUYS!! DUN U HAVE ROMANTIC IDEAS???

SOMETIME RS NK MARAH ADA JGAK..SSH BTOL NK JMPA LAKI YG ADA IDEA2 ROMANTIK ALA2 KOREA  GITU..HOHOHOHO..MMG ADA LAKI CAMTU..TP RS NYA 1 DLM SERIBU..DLM DRAMA BYK LAH..TP XTAU LA DORG BTOL2 ROMANTIK CMTU KE X..HEHEHE

GURL SUKA SGT BNDA2 YG SUPRISE2 NIE.. CTH2 NYA :

FIRST



 even bnda nie dah biasa org buat..tp..xsmua pempuan pnh rs tau..


yg ni sggup lg nak pkai baju tu dmi nk buat something sweet tok propose gf dia..

KEDUA


korang jgak leh jak dia g romantic dinner..
kan sweet..simple je..hoho
nie pon dah ckup buat pempuan rs terharu sgt2..

KETIGA



mcm nie plak...
sggup buat banner tok propose tunang dia..
hebat2...
korg tggu la kt lua office dia ke..o lua rmh ke..
call dia..suh dia tgk lua..ehehe
last2 bapak dia kua bwk PARANG..hahaha

KEEMPAT
korang bwk la gf korang g tempat2 yg ms 1st tme korang bejmpa n knal 1 sm lain..
d sebabkan aku still student..n most kapel2 nie tejmpa kt library la kta kan..so aku bg la cth cmtu..
tp aku xcmtu la..aku kat KANTIN..ahahaha..
makan..makan..makan..

KELIMA


tulis kat awan???
mcm xmsok akal...
tapi lepas aku kaji2..mmg ada la service cmni...
wahhhh..best gile laaa..
proposed gf tulis kt awan..

KEENAM


xke terharu gf korang buat cmni..hishh...
boleh menangis tau tgk sweet sgt..
wpn just ssn lilin je..hahaha..
tp meaning dia sgt2 mendalam kt gurl...

KETUJUH


next is..korg leh jgak mtk tlg mak cik2..pak cik2..ke kazen mazen..
saudara mara smua..
g bawak huruf2 tu smua..
then korg bwk la gurl tu klua dr balcony o beranda umah dia...tgk!!
suprise!!ohohohoh

KELAPAN

hurmm..kt tepi beach nie agak biasa..tp still romantik tau..

APA YG PENTING SBNARNYA..PERASAAN & CARA KT MELUAH KAN NYA..
JANGAN SIMPAN2 KLAU SAYANG..
NNTI MENYESAL..EHEHE..
TNJUKKAN KORANG BTOL2 SAYANG DIA...
PEMPUAN NIE.KLAU XTNJUK KORANG SYANG..XCARE..
MSTI CAKAP XSAYANG..HOHOH..
CTH TERBAIK AKU SNDRI!!

CTH2 NIE AKU JUZ NK TNJUK PEMPUAN NIE SKA YG ROMANTIK2 NIE..
SO ADA LA IDEA2 CKIT NK BUAT YG TERSYG HAPPY..HEHE

SMOGA BERJAYA..
KLAU KAWIN JGN LUPA JMPUT..HEHE

1 comment:

Gadis Biasa said...

nia...kmu ditag diblog kite...tengok blog kte okey...