nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Sunday, 26 February 2012

aku SUKA shopping ng BAUCER free..

Assalamualaikumm...



INI SAYA .. CIK NIA NADIYA..
A.K.A  SITI NURUL NADIRAH BT ZA'BA

Hari ni..aku telah menghabiskan masa-masaku kat POPULAR...
so rasa-rasanya..ofcoz la aku pegi habiskan baucer RM 200 aku..eheheh
sungguh happy ms mula-mula masuk..
aku sndri xtau nk bli ape..
dgn orang ramai mcm ada SALE besar-besaran je kat situ..
pening aku!!.. dgn brg2 yg dah mkin kurang..rak-rak pun dah kosong..

tapi aku & kakak dgn penuh semngat berebut-rebut ng org len ..hahaha..
ni bnda2 yg ktorg dah habiskan rm 200..tapi aku still ada rm 100 lg..hehehe

\

alaa...belakon la sgt..hahaha


bru separuh tu..xpuas lg..haha


jeng..jeng..jeng!!!
klau boleh 1 popular aku nk beli..hahaha


bnda paling aku suka!!hahaha
comel giler botol air ni..haha



yeayy...my pelangi..
dr dulu dah berhajat nk bli highlighter n pen mcm ni byk2..
tapi malang nya..ms degree part 6 bru dapat kan..
kesian..tp ttp besyukur..hehe



hah..fruitella tu aku gna tok habis kan rm 1.20 yg selebih nya..
hehehe..so..smua rm 200 baucer aku d habiskan dgn baik skali..



mmg suka btol aku ng botol ni..azam baru..masok sem nk bawak air g clas..
sbb ada btol baru..haha


diary ni aku dpt free je..
dpd kakak aku..
percuma librese..haha
sbb kt POPULAR xjmpa diary..


novel pertama yg aku beli..


pencil box hijau aku..:)
dah ltak pen smua..haha


ni buku tok zakwan..


mahal giler la pencilbox tu..
xpenah2 sepjng hdp aku gna pencilbox semhl tu..
hahaha..kira beruntung sgt la dpt baucer ni..


ni kakak aku pnya..lg mhl..hahaha

aku besyukur sgt setelah dpt baucer ni..
thanx sgt2 la to kerajaan kan dah bg baucer nie..
hehe..betambah semngt aku nk teruskan sem terakhir aku kt uitm..heheh

9 comments:

Koding said...

Koding Berkata:
Selamat Membeli belah...

NIA SI DRUMSTICK said...

tq koding :)..mmg best shopping..hehe

Anonymous said...

novel 'bwat yg tersayang' tu best..nnti nk pnjm bleh?hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

eik???sape ni??xda nm ke??hahaha..:P
nk pinjam kena bayar..1 hari 1double cheese burger.haha

Anonymous said...

hahaha mahalnya bayarannya..bg la diskaun skit.. 1 double cheese burger seari ka..murah la skit klu cmtu..:P

NIA SI DRUMSTICK said...

owhh..boleh ke?okie..nnti delivery kt umah sy k..blok 1 1221..jgn lupe tau..:)

Anonymous said...

hahaha ok2 x lupa la..nnti smpai la delivery tu..jgn lupa ambek ya,sy letak dlm post box.. :)

NIA SI DRUMSTICK said...

sies??sy cari xjmpa pon...hohoho

Anonymous said...

so dh jmpa blum double cheese burger tu??hahaha