nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Wednesday, 20 June 2012

ini kisah KAMI


ENTRY KHAS BUAT KAWAN-KAWAN SAYE

masa mula-mula jumpa..
semua buat muka selamba..
tak kenal sapa-sapa..
sombong la tu konon..hehe
bila start buat event..
kita mula rapat..


kita mula faham perangai masing-masing
kita pergi class sama-sama
kita enjoy sama-sama
kita buat kerja gila-gila
kita buat benda yang kita sendiri 
tak sangka kita akan buat..
tapi .. demi untuk kawan-kawan..
we enjoy!!
walaupon penat..


kadang-kadang kita mengeluh..
sebab dia tak buat asaimen..
sebab dia sebok ngan BF jerr..
sebok ngan GF jer..
sebab dia "selfish"
and..macam-macam lagi sebab nya..
tapi..
as we go on..
we remember..
even semua tu buat kita sakit hati..
buat kite gaduh..
buat kita benci kat kawan kita..
semua yang jadi tu..
mematangkan kita..
untuk tengok..
siapa kawan sebenar kita..
*mode : mule sebak ni..



happy sangat dapat kenal ammar & kak hana
walaupon masa part 6 baru nak rapat..
masa part 3 memang tak rapat ngan dorang..
just as a classmate..
tapi sekarang..
kat mana-mana ada dia..
ikott je bontot kite, kak hana n emma..
pegi makan sama-sama..
buat asaimen sama-sama..
dalam clas pon duduk sama-sama..
kak hana comell..dia suka puji bf dia..
tapi bila gduh IPAD pon dia nak buang.haha



setiap pertemuan pasti akan ada perpisahan..
setiap memori ngan korang..
kite tak kan lupakan..
 korang the best and classmate yang sporting tau!!
ILOVE YOU GUYS!!
soo much.. :(


lepas ni..
mesti rindu nak gelak sama-sama..
nak pegi makan sama-sama..
pegi giant sama-sama..
ambek gambar sama-sama..
 we love taking picture!!hehe


suka buat muka pelik-pelik..
perasan cantik..
perasan encem..
perasan comel..
posing maut..
semua dah macam model..


kita doakan..
korang semua berjaya dunia akhirat..
semua dapat kerja yang best-best!hehe
pas tu..kawenn..
jangan lupa jemput tau..
nanti kita wat reunion lpas 10 tahon ea..
nak tengok sape yang dah beranak..hahah
ntah-ntah ko sendiri..
padan muka!haha

FRIENDS FOREVER.. 
I LOVE YOU GUYS!!



7 comments:

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.

wan lepas dah habis training ni.
sayang je nak tinggalkan kawan.
semua gila gila.

NIA SI DRUMSTICK said...

kan??hehe..
susah nak dapat pengalaman camni..
xsemua dpt rasa hidup kat U..o kat tmpat cam wan..
untunglaa..dah bleh bwk kapal terbang nnti..hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

student life ;D

delarocha said...

true friends..bring out the best in each other :-)

NIA SI DRUMSTICK said...

saiazuan : yess..student life.. gonna miss it..:(

NIA SI DRUMSTICK said...

delarocha : tapi sangat susah nak jumpa TRUE FRIENDS..:)

Anonymous said...

sdeh..sobs3! :( but im gonna miss u and ammar :D