nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Saturday, 28 December 2013

Kau Pergi Jua..


Ingat lagi ayat terakhir Atuk cakap..

Atuk mungkin tak sempat dah nak rase Nia bawak Atuk g jalan-jalan 
Bawak Atuk pegi gunting rambut.. 
(Semua yang ada tak mampu tahan air mata.. )
Maafkan Nia Atuk..

Gurau Atuk yang terakhir..
Tolong ambikkan air "matahari jatuh" untuk Atuk..
Air ape tu tok??
Laaa tak tau ke?? Air oren Sundrop laa.. he he he
Rindu ngan gurau Atuk..

Masa nak balik..
Atuk cakap..Kalau ade rezeki nanti Atuk sambut Raye kat sini lagi k..

Malam tu kami semua balik rumah lepas spend time kat umah Atuk..
Atuk nampak okay and happy je..
Lebih kurang pukul 12.30 malam telefon rumah bunyi..
Lepas tu Mak masok bilik bangunkan kite orang..

"Jom bangun cepat.. Atuk dah nazak.."
(Hanya air mata je yang jatuh..)

Sampai je kat rumah atuk..Alhamdulillah di berikan kesempatan untuk jumpe 
Atuk untuk kali terakhir.. 
Terus bace Yassin.. Lepas 15 minit..
"Innalillahiwainnalillahirojiun" ...

Atuk pergi jua lepas menderita kanser usus selama 2 tahun ni..
Doctor cakap Atuk cuma boleh bertahan 3 bulan je..
Tapi kuasa Allah nak bagi kesempatan untuk kami bagi kasih sayang kat Atuk..


Kini dah masok 100 hari Atuk pergi..

We Missed You So Much Atuk..

6 comments:

Chic Na said...

Innalilahiwainna ilaihi rajiun.. doakan arwah tenang di sana..

Nick Nashram said...

banyakkan sedekah doa selepas solat..insha allah, sampai untuk dia :)

hazwan hairy said...

Alfatihah..bykkn sedekah...lama gila hery xmai sini..

Engku Muzahadin said...

Al-Fatihah

Anonymous said...

Farmville is avaіlable for eνeryone, thгough lіttle kids to help grown ups.
If yоu are discover Һow yօu experience, figure out
regɑrdless if yoou aree continually invested іn ending
the task you set ouut tо accomplish. Εach ߋf all oof us loves to
perform Mario, Α super hero, Pac individual, spidwr solitaire, aand ѕߋ on.

Check oսt my homepage :: solitaire download

Anonymous said...

Hurrah, that's what I was searching for, what a stuff!
existing here at this website, thanks admin of this website.


My website :: This Means War Hack