nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Saturday, 3 March 2012

SEGMEN I FOLLOW I WILL GET A GIFT


apakah ini?? ehehehhee..
sekarang aku sudah berasa di PUNCAK PERDANA..
and lebih specific lagi  APRTMENT RESAK..(rumahku syurgaku)
for the 1st time aku duduk n tdo sorg2 kat umah..seram la jugak..hohoh
tapi wat dunno je..wpn aku xleh tdo mlm td..hahah

setelah sekian lama xmelawat blogger2 sekalian..hehehe
aku nk luangkan masa yg ada ng tv n my luvly famly je..
so sekarang kau dah boleh tupukan perhatian balik pada 
blog nie..hahahah

aku join bnda ni sbb comel sgt banner tu..ahahah..
aku kn suka bnda2 comel nie..hahah..

JOIN la... ni je SYARAT-SYARAT NYA..

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN.

 Dari kalangan Follower nysnyesa.blogspot.com
 Letak link blog anda di kotak komen.
 Entry? Ikut sukalah nak buat atau tidak ^^
 WAJIB LIKE Fanpage Nisa http://www.facebook.com/pages/Nisa-Sayakinie/164887666960983.



2 comments:

Gadis Biasa said...

gud luck yer adik...
kamu ditag lagi: Exclusive Giveaway by Niena Sofea

NIA SI DRUMSTICK said...

terime kasih ye kakak..hahaha