nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Monday, 10 September 2012

H.E.A.R.T.A.C.H.E

ASSALAMUALAIKUM..

IT'S MONDAY!!!! hari yang paling bosan bagi semua pekerja..boooringggg~~
few days left to finish my practical training..tapi..masa ni jugak baru nak dapat project..
bos ni pon 1 jugak..haihhhh... [tapi fb ttp jugak ON even keja melambak]

lama sangat dah tak update blog..busy and malasss sangat-sangat..
ni pon update curi-curi.. bos bile-bile mase je lalu kat belakang..hahah

Hari ni mood tak berapa nak baik sangat..
boleh meletup bila-bila masa.. nasib baik puase..sob2..
part ni je yang ada kaitan ngan title..haha



THIS IS MINE!! 

tapi in future la...sekarang keta sorong je ade..agagag
i'm crazy for this car. SERIOUSLY!!

kite dah ambik lesen dah..
mesti ada yang cakap "aku dah lama ambik lesen"
sukati lah nak ambik bila..tunggu jadi mak cik ke nenek ke..
(sekarang muda lagi kot) grrrr~~



ingatkan da boleh mohon lesen auto..
malangnya..kene jugak belajar manual..
nia ni penakut tahap gaban..
so, takut nanti xtejalan la kete tu..hahah
tapi..ape leh buat..kene jugak ambik manual..
wish me luck!!


masih seperti dulu..
tak gemuk..tak jugak kurus..
ngeh..ngeh..ngeh..
tahap kecomelan je bertambah.. :)


2 comments:

Iffah Afeefah said...

mcm kurus je

penatla duk refresh page

rupenye kene klik haha

mate spero

NIA SI DRUMSTICK said...

ahahaha...

sorry..buat awk pening kepale dah..

nak buat blog cantik kan..terover

plak..haha

kurus??hahaha..:)