nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Tuesday, 11 September 2012

cerita PAGI lagi



MORNINGGGG!!!! =)

sungguh semangat nak update blog hari ni..

semalam kite kene buat keje kat ARKIB NEGARA MALAYSIA

biasela kann..keje ngan library ni..memang playground kiteorang kat situ je la..
klau tak pon..jabatan penerangan..


sebelum tu..singgah dulu..breakfast..

tapi kite puase.. buat ape ntah duduk situ..

dugaan..dugaan..


die ni haa..pak cik driver kite nak minom dulu.. :P

die tak breakfast lagii..kesiann..ehehehe


lepas register kat arkib..
kiteorang dapat la member card ni..
boleh simpan..nanti nak gune senang..
tapi kalau nak renew ntah bile pon tak tauuu..


buat keje la tu kononnn..

saye tengah busy ni..

eheheheh.. tapi sempat jugekkk nak  betulkan tudung..

make sure kemas ye..

sebelum mengundur diri..ehehehe

ni poster yang nia design untuk PUSTAKA..

bos bagi kerja cket..(cket la sangat kan..)

tak tau la ok ke tak..hantam je la..

cantik ke tak cantik..

ini hasil kerja kite sendiri.. ^ ^


lebih suke yang ni sebab banyak colors..

rainbow.. tapi..macam budak-budak pulak..


telepon kat opis ni asyek bunyiii je..

tolongggg la angkatkann..ayokkkk..

busy tol..

9 comments:

misz_eyza said...

lawanya design nia tue...eyza suka yg kedua tue yg ada buku banyak2 tue...warna warni yg ceria.

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik gak posternya..

Everything's Everythings said...

Wahhh cantik poster tu
lagi minat yg bawah sbb colourful ;D

tak pernah lagi pergi ke arkib negara xD
ada ap eh dkt situ?

NIA SI DRUMSTICK said...

misz eyza : thanx..:) pening jugak nak buat design yang simple2 cmtu..

NIA SI DRUMSTICK said...

nuyui : thanx..nnti nak jual lah..hahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

everything everything : kan??nia pon ska yg bwk tu..ehehe..arkib negara tu biasa la tmpat nak simpan2 record yang penting2..

faiq said...

ade x buku2 dr zmn hang tuah?

NIA SI DRUMSTICK said...

faiq : xsure la..yang tu mcm lama sgt je..haha..klau dr zman sebelum merdeka tu ade la..haha

hazanis said...

kita pun ada kad penyelidik tu..:P