nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Friday, 27 April 2012

here i COME SUNWAY LAGOON


ASSALAMUALAIKUM.. ^ ^

dah baca kan tajuk entry sy hari ni??

HAPPY??agak laaa..
sangat2 tau..tapi..yang nia xsuka habisla kering kontang 
duit ni...hoho..rm70 kot..msok sna..dah la dia ambek makanan ktorg..
sakit at tol..heeee...
kebulur smua msok dlm tu..
makanan MAHAL nak mampos!!
gula-gula kapas pon = RM 4.00 (ko gila!!)
sory la..nia bukan jenis sggup berhabis demi makanan yang x mengenyangkan..
* lebih baek g SHOPPING..haha

ini antara game-game yang ada kat dalam nih..jom!!kt baca syarahan nia..hehe

TOMAHAWK


SERIOUSLY!!benda ni paling GILAbg nia!!
nak NANGES (memang dah nanges pon kat ats tu)hahahaha

*si dia : nk turun ke??
nia : x..nk main jgak..
si dia : jangan la takut..jangan nangis..xda apa la..
nia : hukhukhuk..(eyeliner pon dah mencair..habes la muka aku)

1.2.3 .....

WAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

semua dah nk keluar anak tekak..

nia LANGSONG xbukak mata pon..tertutup RAPAT!!
tapi boleh rasa nia TERBALIK!!

LEPAS HABES 1 PUSINGAN..
ok...dah xda apa..
TBA2!!
DIA PUSING BALIK!!!

terus rasa nak PENGSAN!!
memang sengaja nak eknekan aku la chinese kat sebelah ni..
xtengok muka aku mcm ape!!

MEMANG GILA LA MAIN BENDA NI.

ROLLER COASTER


jangan cari sbb nia mmg xda kat atas sana..haha
masa yang lain semua main roller coaster
nia membuang segala-gala isi perut kat luar 
di sebabkan si TOMAHAWK..
terima kasih..


ini jambatan yang tersangat panjang..
boleh tgk smua tmpat kat sunway la kiranya..
best jgak..tapi bg yang gayat jangan la ye..
nia naik pon rasa nak jatuh bawah je..


masa kat water park PALING BEST!!

ktorg main semua game yang ada kat sni..
tapi water park xbyk sgt..
tapiii..ktorg naik smpai 5 kali kot..hahaha



yang ni CURAMM..
jadik nya SERAMM..


ini game 1st nia main sorang2..takot gak..
tapi dorang nak jugak main..
so lantak je la..
macam superwoman dah..
terbanggggg..hahaha



last2..ktorg main la benda2 cmni..macam budak2..
hahaha..sbb xnak rugi kan..
habes smua nk main wpn tok budak2 je..


INI GAMBAR ORI KTORNG..
yang atas tu google je sbb tkorg xbwk camera..
tggal kat loker..takut basah..huhu




mr. tiger tgh mnum air..


muka excited nak main..


saya di sini..


dia dah berubah..
cantik..happy tengok dia bertudung..



me & him..


layannnn mcD..
thanx to our sponser makanan
PAK NGAH.. :)


ok..terima kasih untuk semua yang baca..


6 comments:

CtAyue said...

wah bestnyer.. tp kan akak ni mmg seyes takut naik jambatan gantung.rs cm nk jatuh jer..last2 patah balik..itu pun yg pendek je tu try.kalau yg pnjg cm kt sunway nih mahu merangkak kot.hihik. tp anak akak lak lg berani walau dia br 3tahun.hehe. :)

NIA SI DRUMSTICK said...

wahhhh..most budak2 yang dtg sunway hr tu mmg berani2..
xnmpak lgosng muka takut dorang..
even yang kecik2 kenit lg berani je main..

Syazwan Che Deraman said...

seronoknya dia.

terima kasih sebab ingatkan wan pasal qarin tu.

Nia, nak nasihat sikit, kalo boleh tukar ye tulisan, sebab tulisan sekarang ni macam susah nak baca.

banyak entry yang menarik di blog Nia.

have a good day ;)

Lily said...

Bestnya, rindu pulak nk pergi Sunway Lagoon. Dh lama tak pergi, huhu

NIA SI DRUMSTICK said...

wan : okie..dah tukar dah..hehehe...

lily : dtg la sunway lg..besttt..hahaha...smpai mabuk2..hahah

juliet. said...

Waahhh..rindu aie ngan zati n azie..kim salam sidak ooi!! :)