nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Saturday, 21 April 2012

"KORBAN 2 HARI" KERANA BLOGSKIN


ASSALAMUALAIKUM..

haih..penat nye..
habis masa 2 HARI kite dengan part time edit blog
jangan salah anggap..kita tak lah sehebat blogger2 lain yang mampu edit cantik2..
semalam guna blogskin..
ok je..juz xleh nk tgk follower..xbest..cari punya cari..korek punya korek..
tejumpa la Miss Nadya pnya entry 
alamak aii... sedeh nye.. byk jgak la problem ng blogskin ni..


ni haa..entry dia..

dengan tekad dan penuh semangat..
kita tuka la balik hari ni...sedeh tau..
kecewa sgt2..
ingtkan nak habiskan asignment hari ni..

dan dengan itu..
saya nk ucap kan terima kasih kepada..


credit to her..sebab bagi kite guna freebies..
so boleh laa edit header baru ek..


seperti yang anda semua sedia maklum & lihat nun di atas sana..
that's my new header..
walapon xla cantek mana kennn..

So..sekarang tengah cuti semester..
amatlah SUNYI kat rumah SEWA ni...
waaa!!RINDU MAKKK sangat2..
xpa..ini pengorbanan masa study k..
act, dah janji ng kawan kite nk buat bahan2 tok event after cuti ni
hahaha..

so..terima kasih ye..bubye..
love you all.. ^ ^

7 comments:

Haruno Hana 하나 said...

betul tu.. even ada update tp sbb xleh detect new post, link blog xkan naik kat blog list :) tp Blogskins mmg cantik..

Putri N@ilofar said...

dlu b4 sy nk guna blogskin, mmg pening2 nk tukar, lbh2 lg skrg de new dashboard, lg la pening an..huhu

NIA SI DRUMSTICK said...

hana : yup..blgoskin mmg cantikk..suka tgk blog2 yg gna blog skin..hehe..tp byk sgt la kekurangn nya..huhu

NIA SI DRUMSTICK said...

putri : pening kan??huish..ms tebuang 2 hari gitu2 je sbb blogskin..skt at tol..haha..nsb bek tgh cti..lau ada kuliah..lg la membazir ms..hehe

Syazwan Che Deraman said...

blog Nia cantik.

terima kasih sebab terima teguran.

Anonymous said...

elehhhhhhhhhhh...

NIA SI DRUMSTICK said...

anonymous : siapakh anda???