nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Thursday, 31 May 2012

I HATE THIS PART..

ASSALAMUALAIKUM ^ ^

semalam hujan..lebat... :(

eh2..kenapa ni??sob2..


kadang-kadang..
cinta tu menyakit kan..
tak semuanya indah mcm yang orang selalu cakap..


bahagia tu memang bahagia..
tapi nak maintain kebahagiaan tu susah sangat..
kejap kita ok..
 I LOVE YOU
YOU LOVE ME


kejap2..xok balik..
I HATE YOU
YOU HATE ME

kadang-kadang plak..
takut nak kawin..(macam nak kawen esok je)
hahahah..
masa couple dah gaduh2..
dah kawin??
xkan nk lari dari rumah..
balik umah mak kann..haha..
macam drama tv lah plak..

tapi yang paling penting..
bila cemburu muncul!!
penyakit paling berbahaya..

dalam setiap relationship tu kena ada 
KEPERCAYAAN..
*tau ckp je..tp nak buat kemain susah ye..

and..bila dah ada kepercayaan tu..
jangan sekali-kali musnahkan ia..


and..one more thing..
berubah untuk orang yang kite sayang..


kalau suka..cakap suka..
kalu tak..terus terang..
kita still boleh ubah untuk jadi yang terbaik..
bukan tak boleh terima seadanya..
sebab..tak sanggup kehilangan..



9 comments:

CtAyue said...

yup..betul tu..percaya satu sama lain dan jujur itu sangatlah penting dlm sesebuah hubungan. perlu ada kerjasama antara dua insan bercinta.akak kdg susah gak nk maintainkan rasa tu..kejap baik kejap gaduh..hahaha..tp dah kawen ni kalau gaduh, 2 jam je dh baik dah.cemburu tu perlu ada juge tp biarlah bertempat.. semoga nia happy selalu yer.. :)

Marya Hana said...

Alhamdulillah..

yaya bersyukur, dapat ip yg sentiasa jaga hati yaya. and paling penting, dia pandai elakkan diri supaya yaya tak cemburu or salah sangka dgn dia.

dulu, yaya pernah ada bf yang sentiasa tak percayakan yaya. nak berkawan ngan org laki pon dia tak kasi, bukan kata nak berkawan, bercakap pon tak boleh. perhubungan mcm ni memang tak ke mana.. '

apa-apa pon, kita kena sentiasa berfikiran positif and kawal diri (:

NIA SI DRUMSTICK said...

kak ct : thanx akak..semoga akak pon happy slalu jgak..wahhh..cmtu ek gaduh pas kawin..heheh..nk kawin jgak la cmni..hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

yaya : untong laaa..haha..nk fotostat ip 1 boleh??haha
yeahh!!gud2..think +ve bru la bahagia..:) thanx yaya..:)

Noor Hamizah said...

Hii dear.. maaf ya if this message mengganggu. I just randomly message.

I am one of the agent for Premium Beautiful Corset.. If interested to be like me can pm me

0172462844

or visit my website

www.mizahamdan.com

or like my page
https://www.facebook.com/pages/SMILE-shop/163737567062562

I can help u settle all women problems like:
BREAST CANCER
SERVIC CANCER
LUMP
CYST
PERIOD PROBLEM
DIGESTION PROBLEM
METABOLISM PROBLEM
AND MANY MORE

FREE TRIAL AND CONSULTATION

Thank You

Zul De Alexis said...

Jujurlah dlm sebuah perhubungan kn? :)

NIA SI DRUMSTICK said...

zul : yeppp..plg ptg kene jujur..bru bahagia..:)

Anonymous said...

ego tu sbnrnya suatu perasaan tidak mahu mengalah yg membuak2,even dia slh pun dia xnk mengaku..itu adalah ego..lelaki memiliki ego yg lbh besar dr wanita,kdg2 hingga x terkawal ego mereka..tiada siapa yg dpt merendahkan ego seseorg melainkan org itu sndri memilih utk mengalahkan egonya..dan itu merupakan proses yg mengambil msa yg pjg utk berjaya..bg pihak yg memiliki ego yg lbh rendah(selalunya wanita), anda hnya perlu bersabar dan berdoa supaya pasangan anda dpt mengalahkan egonya sndri..semakin anda paksa,semakin tinggi ego lelaki..

NIA SI DRUMSTICK said...

anon : thanx for your advice..
i'll try my best..sy xkn paksa..:)
sy akn cba sedaya upaya utk bertahan..tiap hari sy doa..doakn utk sy jgak ea..hehe