nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Thursday, 17 May 2012

K.A.M.I di SINAR HARIAN



KAMI KETENGAHKAN PERANAN KOMIK ANIMASI

disinilah kami!!!hehehe

sungguh xernah terduga oleh kami..
berusaha keras untuk projek kali ini..
walau banyak rintangan dan dugaan..
masok paper jugakkk..hehe
THANX SINAR HARIAN..

OK..mungkin bagi yang dah biasa masok paper tu..
xla kisah sangat kan..
tapi bagi kami yang besama-sama membanting tulang..
bekerja keras bersama-sama en husin
sangat lah gembira..
atleast..ada jugak yang highlight kewujudan kos IM 223 / 227
kat dunia ni..hahaha.. * cam sedeh je bunyi..

lagi pon..ini kan last event yang ktorg organize sm2..
wpn sedeh..nk wat cm mna kan..
itu lumrah hidup..
pasni kna ready ng experience kerja pulak..:)

hapy je tengok usaha keras sy n erma maria tok siapkan patung tu..
wpn tdo kul 4 pg ye..demi nk buat patung dpd newspaper tuh..
sangat memerlukan kekuatan tangan..


lastly..doakan yang terbaik untuk kami..

6 comments:

Amirah Jafri said...

awhhh mcm best je nia?hehehe goodluck!

NIA SI DRUMSTICK said...

best..sbb msok news paper kan..hahah
thanx..:)

Hans said...

hohoho..kitaorang dulu pun sinar harian masukkan gambar..rasa seronok jer kan? hehehe

NIA SI DRUMSTICK said...

kann..haha..semnagt je nk bli surat khbar..pdhal b4 ni xpenah bli pon..haha

Sayidah Nafisah Ruslan said...

hi senior!
saya dip IM.. hehe

seronoknya dapat masuk paper. dulu saya pernha masuk sekali tapi secara tak sengaja. so feel dia tak seronok sangat lah.. hahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

waaa..hi my luvly junior..heheh
sonok sgt2..haha..nnti wat event msti contact ng media sume2..hehe
all the best!!