nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Friday, 4 May 2012

this is the FIRST and LAST




ASSALAMUALAIKUM.. ^ ^

memandangkan hari ini hari Jumaat..
Persatuan sarawakian kat semenanjung ni 
ada la buat dinner o makan2 tok student2 sarawak..

opkos i pegi klau makan free..hehe
memang sedap mee kolok ye..
rinduuu mee kolok..huhuhuhu..
sp2 yang berkesempatan datang sarawak try la makanan2 sarawak k..
MARVELOUS!!hehehehe..

yang paling BEST mlm ni..
ada 5 CABUTAN TIKET BERTUAH..
memang BERTUAH la sapa yang dapat..

HADIAH?? bukan HAMPER ye...
TIKET BALIK SARAWAK (bila2 masa boleh balik)
"KO SIK RASA??"
memang bukan rezeki ni la malam ni kannn.huuu..


Si dia dan saya yang sedang BERnegotiate pasal rokok..
bagus la sangat....


i SAID NO!! dia nak jugakkkk..
tengok..mula la tangan tu nak ambek "NYAWA" dia dalam handbag kita..


ini MR. JAMBOOOO kesayangan kite..hehehe


alalalala..perasan somelll la tew!!
menuggu BUS UITM sejak pukul 5.30 hingga 730 malam..
TERIMA KASIH..


OK..im RESERVED..hehehe
but still AVAILABLE..hihihihi..
tak habis-habis nak menggatal ye.. ^ ^


dia xpernah nak serious ambek gambar..heeee!!!


ye..ini bag yang nia pakai tadi..
SPONSERed by MR. Jamboo..hehe
thanx sayang..


ini sisa-sisa makanan yang tinggal..
nak ambek pic sebelum makan tapi semua dah KEBULUR..

wahhh..happy nye..


next? sebelum sesi ambil gmbar..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


hahahah..sorry ye..
pecah lobang...





ok last..nak jugak jadi yang pertama & terakhir..heheh

6 comments:

Rtp Farra Arisha said...

anyway, those are lovely pics.

NIA SI DRUMSTICK said...

thanx farra..:)
kene ambek gambar..hehe last tau.

Michelle Hopell said...

owg s'wak ka tok?
hehe~
mun owg s'wak mok follow ctok la :D

NIA SI DRUMSTICK said...

yess...sarawakian mehh..hehehe..
ok..opkos mek follow kaktok..hehe

Michelle Hopell said...

ya mek suka eyhh :D
salam ngan ktk
hehe :P

NIA SI DRUMSTICK said...

hahaha..wokeyh..komslm..lmak mek carik blogger swk juak..hehe