nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Monday, 28 May 2012

kisah si CIK "QUEEN"


QUEEN??

ok..ada macam-macam jenis Queen kat dunia ni..
tapi..nia rasa yang plaing glamor la kan..
QUEEN CONTROL.. ^ ^

gurls paling xsuka bila dpt gelaran camtu..
especially bagi yang tak langsong CONTROL bf dorang..
*macam i la kot..haha
tapi..bila gf/bf tu mmg LAYAK dpt gelaran tu..
xpe la jgak kan..boleh di terima..aha..

kesian plak tgk bf dia...:(

CIRI-CIRI CIK QUEEN 

(lelaki pon sm jgak ye)

1. cemburu yang keterlaluan

ni jenis yang orang yang xleh tgk mna2 laki/pempuan add gf/bf dorang kat fb ke, tweet2 ke,ym ke..smua nk add..smua nk delete kan..

2. suka berprasangka buruk

hmm..yang ni ada ckit kot kat nia..hish!!haha
paling xska bila si dia keluar..then balik lewat ke ape ke..
msti la nk rasa plek2 je..rasa xtenteram 
nak tido pun xleh..sbb tunggu si dia balik kan..
tapi, i try my best untuk tidak buat si dia rasa camtu..
(juz kadang-kadang xleh nk kawal)

3. ego yang keterlaluan

ego??act, nia pon xpaham apa ego tu sbnar nya..haha
jangan la ego sangat..nnti dpt gelaran Queen..haha

4. bangga diri

jangan la bannga sangat ng apa yang korang ada tu ..xkekal pon..
contoh nya pk sendiri malas nak pk contoh..hahah

5. malas

lau nk jadi isteri mithali..
kene la rajin-rajin sikit ye..
nk jd suami mithali ?? jadi imam isteri nnti..hehe

jangan la asyik nk suruh si dia je buat semua..
be INDEPENDENT gurls.. :)
selagi korang dapat buat sendiri..buat lah..
sebab..dia xkan sentiasa ada untuk kita..
dia pon ada life, ada tangungjawab lain..(jadilah kekasih yg memahami)

6. manja

haa..manja pon jangan over sangat tau..
cukupla sekadar manja yang biasa2 je..(msti ada org cakap..sukati aku lah! gf/bf aku..bkn ko)
tapi..kdg2 yang gedik-gedik tu buat orang rimas..

7. and..segala sikap2 yang keterlaluan

yang ni pikir la sendiri ye..haha

3 comments:

Norashiqin Kamaruzaman said...

owhh...kalau manja takpe rasenye..tapi jangan mengada2..hikhik...eyhh ade beza kan =p

NIA SI DRUMSTICK said...

yupp..ada beza tu..
ngada2 yang xbest sgt..haha

rAIHan said...

hehe..elak jd queen control.. thanx for sharing~