nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Friday, 27 April 2012

here i COME SUNWAY LAGOON


ASSALAMUALAIKUM.. ^ ^

dah baca kan tajuk entry sy hari ni??

HAPPY??agak laaa..
sangat2 tau..tapi..yang nia xsuka habisla kering kontang 
duit ni...hoho..rm70 kot..msok sna..dah la dia ambek makanan ktorg..
sakit at tol..heeee...
kebulur smua msok dlm tu..
makanan MAHAL nak mampos!!
gula-gula kapas pon = RM 4.00 (ko gila!!)
sory la..nia bukan jenis sggup berhabis demi makanan yang x mengenyangkan..
* lebih baek g SHOPPING..haha

ini antara game-game yang ada kat dalam nih..jom!!kt baca syarahan nia..hehe

TOMAHAWK


SERIOUSLY!!benda ni paling GILAbg nia!!
nak NANGES (memang dah nanges pon kat ats tu)hahahaha

*si dia : nk turun ke??
nia : x..nk main jgak..
si dia : jangan la takut..jangan nangis..xda apa la..
nia : hukhukhuk..(eyeliner pon dah mencair..habes la muka aku)

1.2.3 .....

WAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

semua dah nk keluar anak tekak..

nia LANGSONG xbukak mata pon..tertutup RAPAT!!
tapi boleh rasa nia TERBALIK!!

LEPAS HABES 1 PUSINGAN..
ok...dah xda apa..
TBA2!!
DIA PUSING BALIK!!!

terus rasa nak PENGSAN!!
memang sengaja nak eknekan aku la chinese kat sebelah ni..
xtengok muka aku mcm ape!!

MEMANG GILA LA MAIN BENDA NI.

ROLLER COASTER


jangan cari sbb nia mmg xda kat atas sana..haha
masa yang lain semua main roller coaster
nia membuang segala-gala isi perut kat luar 
di sebabkan si TOMAHAWK..
terima kasih..


ini jambatan yang tersangat panjang..
boleh tgk smua tmpat kat sunway la kiranya..
best jgak..tapi bg yang gayat jangan la ye..
nia naik pon rasa nak jatuh bawah je..


masa kat water park PALING BEST!!

ktorg main semua game yang ada kat sni..
tapi water park xbyk sgt..
tapiii..ktorg naik smpai 5 kali kot..hahaha



yang ni CURAMM..
jadik nya SERAMM..


ini game 1st nia main sorang2..takot gak..
tapi dorang nak jugak main..
so lantak je la..
macam superwoman dah..
terbanggggg..hahaha



last2..ktorg main la benda2 cmni..macam budak2..
hahaha..sbb xnak rugi kan..
habes smua nk main wpn tok budak2 je..


INI GAMBAR ORI KTORNG..
yang atas tu google je sbb tkorg xbwk camera..
tggal kat loker..takut basah..huhu




mr. tiger tgh mnum air..


muka excited nak main..


saya di sini..


dia dah berubah..
cantik..happy tengok dia bertudung..



me & him..


layannnn mcD..
thanx to our sponser makanan
PAK NGAH.. :)


ok..terima kasih untuk semua yang baca..


Saturday, 21 April 2012

"KORBAN 2 HARI" KERANA BLOGSKIN


ASSALAMUALAIKUM..

haih..penat nye..
habis masa 2 HARI kite dengan part time edit blog
jangan salah anggap..kita tak lah sehebat blogger2 lain yang mampu edit cantik2..
semalam guna blogskin..
ok je..juz xleh nk tgk follower..xbest..cari punya cari..korek punya korek..
tejumpa la Miss Nadya pnya entry 
alamak aii... sedeh nye.. byk jgak la problem ng blogskin ni..


ni haa..entry dia..

dengan tekad dan penuh semangat..
kita tuka la balik hari ni...sedeh tau..
kecewa sgt2..
ingtkan nak habiskan asignment hari ni..

dan dengan itu..
saya nk ucap kan terima kasih kepada..


credit to her..sebab bagi kite guna freebies..
so boleh laa edit header baru ek..


seperti yang anda semua sedia maklum & lihat nun di atas sana..
that's my new header..
walapon xla cantek mana kennn..

So..sekarang tengah cuti semester..
amatlah SUNYI kat rumah SEWA ni...
waaa!!RINDU MAKKK sangat2..
xpa..ini pengorbanan masa study k..
act, dah janji ng kawan kite nk buat bahan2 tok event after cuti ni
hahaha..

so..terima kasih ye..bubye..
love you all.. ^ ^

Wednesday, 11 April 2012

CAREER ATTACK!!!

ASSALAMUALAIKUM..

entry ini kisah kami kat UiTM shah alam a.k.a induk
act..smua ni psl carer attacklah..huhuhu
lepas singgah2 drop resume..ktorg g la jln2 tgk induk kejap..ehehe
sementara menanti en driver ktorg..haha





sies!!perasan cantik nii..haha


thanx abg majdi bwk ktorg tau..hehehe
jasamu di kenang..hah



wahhh!!ini kenangan uitm samarahan..



ini kak hana..my classmate..huhu


khusyuk gila makan ABC..hahah


we LOVE u ReCMA


INI KISAH RECMA SAYA..
setelah 2 semester memegang jawatan treasurer persatuan ini..
bermula saat AGM..so sy d gugurkan dari takhta..haha
sedehh nyee..will be missing u ReCMA..heheh
so..enjoy la muka2 ktorg ni ek..


mr. Ammar.. n Miss Nia Nadiya..


ktorang yang perasan cantik..hahah


ini bakal AJK2 baru yg gantikan ktorg..


ada jgak yang sabotaj ambek pic ni..
hish!!muka ntah ape2 kat situ..haha


sambil menyelam minom air..
haha..boleh tgkp gmba skali kan..hehe


ini dia..watikah tipu je..
kosong je dlm tu..hehehe


lelaki-lelaki di ReCMA..
n my luvly classmate..


sayang dorang..
msti rinduu nk wat event nnti..huhu



semangat nk ambek kupon smua..hoho


wahh!!rajin nya dia..
kita kat mna??
tgkp gmbar je..haha


i LOVE this pic s0 much!!
wahahaha..


ini AJK lama & baru..


ini yang lame je..hehe



ini pon sama..lama bergabung ng baru..hehe



last!!kt makannn!!hahaha
bai ReCMA..
gonna miss all of them..