nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Sunday, 18 March 2012

aku STRESS!!

Assalamualaikum...

setelah sekian lama ktorg xjmpa ..
hari ni..si dia ajak dinner sm2..
okie..nia pon pegi dengan harapan akn jd lebih baek lepas ni..:)
then..kta order la mcm biasa..
gila ramaiiiiii org kat KANDANG ( tu nm tempat mkan ea..xtau nape nm dia cmtu..sbb mcm kandang kot)hahah

yang nak marah sangat ni...

dari  tengok nie BULETIN UTAMA..


sampai HABISS MENTOR..
korang kira je laa ek berapa lama nia bertapa kat atas kerusi kedai tu..


 

air yang sedap2 mcm nie..full dengan ice..


dah jadi macam nie..
dari  TEH O ICE ---> JADI TEH SUAM dah..
nak marah pon ada..
yang kita pegi order dlu dia xlayan..
org yang lmbat datang..dia LAYAN dulu..
BONGEK la..
xtau nk jg hati customer langsong..
nsb bek dpt tahan sabar..lau xmcm org laen smua dah blah..

pastu..
tengok la kapel ni..pkai baju sama..
comel je..PINK plak tu..


ni gambar tipu2 je..hahaha
saje nk memeriahkan post ni..
sweet je..
act..mmg la jeles kan tgk couple pkai baju sama..
macam nk jugak je..haha


kita penah la bgtau kat si dia..
nak baju ni..comel..


tapi dia pilih yang nie..
and..the problem is...
ada la..hahahahah..
itu RAHSIA okie..hehehe

ok la..kita nk tido dah..
esok ada class kul 8am..huhu
kene berebut mandi ng housemate 9org ni..
selamat malam semua.. ^_^


6 comments:

Marya Hana said...

haritu ip dah nak mengamok, sbb kitorang tggu makanan lama gila. at last kitorang ambik kereta makan kat luar je.

MAKAN HATI. boleh tak budak perempuan tu kata "haah actually ramai lagi, and makanan korg lambat lg nak sampai". teros bayar air and blah. takde mood nak makan situ lagi.. grrrrr...

Gadis Biasa said...

hahaha...kita pon pernah kena sama macam yaya n ip kena..2 jam...memang geram..kedai depan tu yang biasa lambat sangat..

dah pernah kena sekali..sampai sekarang tak pergi lagi..kedai lain banyak lagi..

NIA SI DRUMSTICK said...

yaya & atiq : eiiiiii!!bongok gila kedai tu..xsuka!!bias tau!!dah tau kita dlu smpai yg buat order org lain dulu kenapa..buat sakit hati je!!
korang untung la..ada gak kete kat sni..kita ng aerel nk naik ape??wahahaha!!bus tgh2 mlm g giant..giant pon tutop..ahahahaha..

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
Cik tikah said...

jgn stress t jerawat tumbuh. haha

Cik Kay Jue said...

ade pe kat karnival tu awak? hehe :)