nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Thursday, 22 March 2012

CARNIVAL D'PUNCAK

Semenjak 2 menjak ni..aku bz la cket kan..dengan asg2 plus THESIS yang last minute tuka tajuk plak..hoho
naseb bek sempat lagi nk tuka..hehe thanx SIR HUSIN.. ^_^ 
then..latest activity for ReCMA (record center management association)

nak promote nie..
datang laaa beramai-ramai 
penat tau kitaorg promote smpai sggup 
bepanas ptg2 dmi nak sebarkan maklumat..


selepas 1 JAM menanti..
dorang ni memang JANJI MELAYU la sangat...

ye..ini dia PROMOTER-PROMOTER PART TIME..


ini JESSY..
anjing ni BESAR la sangat..uit!!
kitaorg nk bg flyers pon takot..
skip je la rumah ni..hoho
anjing ni bila pggil nm trus xmenyalak lagi..


nk jugak photoshoot kat sni..
bukti la ktakann kita buat keje..hahaha


alamak!!lmbat sangat!
kantoi!!ada org plak tgh tengok kite kat beranda rumah dia..
ahahaha!!malu2..adoia!
 

cantek jgak ea tman kat nusarhu nie..
1st tme jln2 kat sni..
best gak joging kat sni..hehe
*tolong ignorekn drumstick ea..

setelah penat..kami dapat air FREE dari PUAN PRESIDEN..
hahaha..and..gosip2 GURL ni tgh tggu ms yg sesuai..hahah



dia dah mula la tuu 
miss ammar avian kita..hahaha
si adik mas yang hujung sekali xleh dengar..
dia budak lagi..hehe

DATANG LA NANTI EA..
TOLONG MEMERIAHKAN KARNIVAL KAMI..


5 comments:

cikwahidaidris said...

gud luck yaa.

Cik tikah said...

kim slaam kat jessy yer. haha

Rtp Farra Arisha said...

all the best. hope the carnival will be going smoothly on that day. :)

Tengku Puteri said...

gud luck dear...=)

NIA SI DRUMSTICK said...

thanx all..singgah2 la nnti..hehe