nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Monday, 22 October 2012

MARI "NAIK PELAMIN"


Assalamualaikum

Semalam Nia pergi kenduri sepupu Mr. Jamboo

bukan kite yang kawen ea..

so enjoy je la picture-picture tu keyh..


Theme YELLOW..


Ni Insya-Allah bakal-bakal ye..haha


nak balik da..penat..


eh2!! nak jugak kann..

malu kot..semua orang tengok..

dah macam calaon-calon lepas ni pulak..


enjoy the food!!


ini lah dia..

sangat-sangat CONTROL ye 2 orang neh..

sorang control ayu, sorang control hensem..(padahal muka jambu)

*Siesly memang takot, bile dah jumpa family ni kan..

9 comments:

paan said...

jom join : http://paanzai.blogspot.com/2012/10/slot-sampaikan-salam-aidiladha.html

SELAMAT HARI RAYA HAJI !!

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

imanina zahri said...

so comel!!! hehe. done follow sini. thanks singgah blog emma. :)

MISS Z BERCELOTEH said...

simple ja kan pelamin pengantin... smart :)

cci said...

amboi ngan sapa tu.. ^_^

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

jom join FIRST segmen saya :)

http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-usha.html

Aujinz said...

amboi amboiiii... siapa tuee?.. koh koh koh

shuhadaothman said...

sedondon. hehe ^^

NIA SI DRUMSTICK said...

@shuhadaothman

kene akot tema ne..ehehe