nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Monday, 22 October 2012

Segmen : Follow Sampai Pening


Jom!!Join Segmen lagi..

mesti korang buhsan kan

Nia ni asyik post segmen je

nak tambahkan follower la katekan..

yela..kite ni tak seglamer maner..

tu nak promote neh..



Follower Nia sekarang..


Nak Join??

Syarat :

1. Follow blog ini. Just Write

2. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen : Follow Sampai Pening" dan nyatakan jumlah followers anda sekarang. Print Screen.

3. Copy banner di atas dan tempek kan di dalam entry tersebut.

4. Copy link entry anda dan paste kan di bahagian komen entry ini.

5. Follow semua peserta segmen.

6. Pastikan blog anda ada button followers(google connect), enable comment box, dan tiada words verification. Tolong dan wajib baca sebelum join jika tidak penyertaan anda dibatalkan, klik link ini.!!! 



33 comments:

Nurul Aini said...

Terima kasih sebab sudi join segmen saya..salam perkenalan, nanti jenguk peserta lain juga ye. Happy blogging. ^__^

Ana Joe said...

singgah + follow =)

jom ke blog sy huhu...

http://cintaqasehanazreen.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening_6986.html

Azza Afdzal said...

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Dunia Wilma said...

Kunjungan balas dari Wilma

http://duniawilma.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening/

~didiey~ said...

balas kunjungan n follow :)

jom join conntest didiey nak =)

irwan alessa said...

salam, balas kunjungan awak, dan follow juga.. Thanks :)

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

hai bonda dtg jengah n follow balik.....nice to know u...

Bie said...

fol awak dari segmen yang sama, flo me alik ek ;)

Kathy Rbain said...

dah balas kunjungan dan follow sini dari segmen sama..

Fizalinolie said...

Thanks Nia kerana sudi singgah dan follow blog saya. Selamat berkenalan.Follow blog Nia jugak.

Hatoru Bisco said...

done follow sini :D #215

tolong follow balek eyh >,< tengs :DD

http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

xie_arf said...

da follow balik. thanks. :)

btw, jom join segmen ieka

http://icysnowhite.blogspot.com/2012/10/segmen-story-of-fangirl_3210.html

Myza Romli said...

dari segmen yg sama and done follow you :)

http://myzamichiko.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

pha is said...

datang membalas kunjungan dan follow sini..

FaLya said...

membalas kunjungan dri segmen sama..done follow

Amirol Najmi Abdul Rasid said...

penat datang sini....
singgah tau...

http://ketuabintangku.blogspot.com/2012/10/my-life-segmen-follow-sampai-pening.html

Diera Tekikushika said...

salam. blogwalking sini.. salam perkenalan. jom g blog saya meh.. hehe =)

*MeZa iVeS* said...

done sini. fllow back k. =)
http://mizayumiko.blogspot.com...

Fendy said...

singgah sini...tq follow fendy..follow sini gak...

are_lin@yu said...

ayu folo sini dari segmen yg sama ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Misz Mieza said...

Salam perkenalan tuan rumah! ^_^
MM datang melawat & follow dari segmen sama..#270

Jemput singgah & follow me back ye! ^_~ :-

http://pape-jer.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html


Terima kasih! ^^,

miera farhana said...

follow sini..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

cik dila.. said...

hai sy singgah dan follow sini dari segmen yg sama.

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

FJ - Faten Johary said...

hye awak awak semua ! salam perkenalan ^^, saya sudah follow awak, awak jgn lupa follow saya taw - dari segmen yg sama http://miaauss.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Mieraa Handayani said...

Done follow back :)

Karukord Jagau's said...

done follow sini :)

http://karukordjagaus.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Nur Atikah said...

Done follow you. thank. :)

Haryati Faizal said...

salam,singgah sini, mmbls kunjungan n follow...cantik blog nia...

nur syafiqah said...

membalas kunjungan. thanks follow and i'll follow u back :)

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

Al-Fathcom said...

Balas kunjungan sahabat...

Angel Shared said...

salam ziarah

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html