nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Thursday, 18 October 2012

" Segmen Tambah Followers Laju Laju by IekaFarhana "

Assalamualaikum
Good Night ^_^

Lama dah tak join Segmen-segmen ne..

tibe-tibe rajin la pulak malam ni kan..hehe

memandangkan follower kite ni seciput je..

nak JOIN??

klik je BANNER bawah ni k..


tengok ni ha..

tak pe..kite tak pakse pon..

kite nak kawan ramai-ramai je ^_^


Nia nak tag budak 2 org nie..



wish me luck!! 


15 comments:

Mia Liana said...

selamat bersegmen..

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

☺털이 소유❤ said...

salam perkenalan.. dari segmen yang sama.. follow me... http://sitinoorhidayah-hidayah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html.. cantik blog awak.. ^_^

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.

rajin je dia join segment.
tak apa, nanti ramailah polower tu ye!

fifie said...

Thanks Nia. Nanti fie join. Hhee. dah bertambah dah tu follower.

Eca Dwinky Asha said...

selamat bersegmen.....GA & Contest eca jgn lupa ye.hehehe :D

Momoi said...

dari segmen yg sama,dah follow awak :) http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen Tambah Followers Laju Laju..

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju.html

Follow me..

Khalilah MNor said...

Selamat bersegment jugak... ;) slm kenal..

Deqla manjew said...

hye.. singgah dan follow dari segmen yg sama.. jom kenal2.. hihi..follow my blog too ya.. thx..

http://norumara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by_17.html

fiqah hamed said...

salam..singgah sini dari segmen yang sama..

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

Jemput join segmen ini..

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

*hadiah hebat untuk dimenangi* (:

Pelangi Senja said...

berkunjung d sini..:D

http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

Shera unly said...

haii ! dari segmen yang same :) done follow you ^^

http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

tyqa aziz said...

dr segmen yg same! jmput datang ke http://uraniumlover.blogspot.com

Wawa the Bulan June said...

halouee :) kita datang nak balas jejak :) terima kasih sbab follow kita eh :) kemas n cantik blog.