nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Monday, 25 February 2013

Ole-ole dari B.A.N.G.K.O.K




Puas tengok gambar besar gedabak??
kahkahkah!! saje je.. nak highlight budak ni haa..

Ni dia princess Atiqah .. anak Pak Cik Dabot..
Singgah ler blog dia kalo rasa nak tambah kawan tu..hehe
Kite mula ber"blog" ni pon sebab dia..disebabkan dia ni rumate kite..
so tiap hari la jumpe dia.. gurau ngan die.. makan ngan die.. tengok tonton.com.my pon ngan die..
mandi je tak ngan die..ehehe.. mase seding..nangis..gaduh ngan boypren..
pelok dia.. ngadu ngan die.. dia macam kakak yang jaga kite..
walaupon kite lagi besar dari dia..haha..kenape la korang ni kecik-kecik je..haih..

sejak menengok dia salu hapdet blog.. terjah-terjah blog lain..
macam best je kan.. nak jugekkkkk..hohoho

Baru baru ni.. dia melancong ke BANGKOK, Thailand..
Woooo!!untung laaa..huhu..
So..nak di pendekkan ceritanye.. die belikan ler ole-ole untuk i..hihi


Ynag hitam tu actually T-shirt I Love Bangkok..hehe


comel tak pengetip kuku tu..hehe
Tau-tau je kite tak de pengetip kuku kan..
sebab dulu..selalu pinjam dia punye.haha


Sekarang ni dia kerja kat butik Ashanim Dress Lab 
So dia hadiahkan ler Peplum ni untuk I jugakk..
Nak shopping? singgah-singgah ler.. cantik-cantik baju dia tau..
model nye pon cantik jugak..hehe

Thanks tau untuk semua ni.. ^_^
Sedihnye sebab tak dapat buat semua benda tu ngan atiq lagi.. hukhuk!!
apesal tetibe sedih pulak ni.. 
Rindu tau!!

16 comments:

hazwan hairy said...

wahh jauhnya dia g bangkok..nak satu leh x?mntk dia..haha

miss fluffy said...

untung dia dpt ole-ole..hihi

Chic Na said...

banyaknya ole2 dia dapat. ;)

Nastyna said...

uuntung ada "kakak" yang jaga dan selalu bagi ole2 ni. ;);) hehhee

ct kektus said...

seronok kan dapat ole2. hehee :)

Cik Syida said...

wahhh.. bestnya dpt peplum :)

Hafizah Elmasry said...

wah untung la awak. dpt peplum lagi tu. huhu

Wan Nurdden Wan Muhammad said...

Please nak satu....

nadia said...

cantiknyaaaa baju bawuu niaa :)

Qa Thyqa said...

wah...terharunya ada orang rindu...kite pon rindu kamu..bila la boleh spend time same same lagi..

susah nak cari kawan cm kamu..kawan kite kat sini selalu wat kita sedeh je..waaa.....

cik nana said...

ole2 dari bangkok tu mmg dah best tambah best dapat peplum dari butik ashanim. huwahhh untunglahhhh Nia. Rezeki tuu..

xila dot said...

yg gajah tu pun kite ade beli masa pi thailand hehe

fifie said...

Untunglah ada kawan kerja butik boleh shopping all time. Heeee

dayana yana said...

salam....
satu hari nak juga ke sarawak sefamily.

dayana yana said...

salam....
satu hari nak juga ke sarawak sefamily.

Anis Athia said...

Waa bestnye dapat souvenire! Kongsi ngan anis satu.. Hehehe..

Suka baju2 kat ashanim dress lab.. Boleh mintak discount tak? Suka sangat baju peplum yang dress tu.. Huhuhu