nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Pages

Thursday, 28 February 2013

Damai Central Outing



Semenjak dua menjak ni.. penyakit M ni asyik menjadi-jadi pulak.uhu..
dulu kemain lagi.. boleh je buat 1 entri 1 hari.. sekarang 1 entri 1 minggu pon susah..
ape nak jadi ngan blog engko neh!! bersawang.. sampai leh beranak labah-labah kat sini..

Lately, agak busy.. BUKAN mencari kerja.. Tapi mencuci mata.. kihkihkih
Yela.. orang tak kerja pon kena jalan-jalan jugok..
nanti leh gila tau kalau ko tak kelua rumah..


memandangkan my BFF balik cuti semester.. So.. kitaorang enjoy!!
Sape-sape yang pernah datang Sarawak.. taulah tempat ni..
kene bayar parking RM 2 ye.. 
I dapat free sebab kawan keje kat situ.. kalo rase nak free jugak..
bawak la I datang skali..hahaha
Tempat ni berdepan dengan Cultural Village

:: Damai Central ::


Ko tengok?? kemain susah nak tangkap gambar tau!!
maklum laa tepi pantai kan.. habes terbang segala..



Jangan risau.. semua dah berpunye.. muahaha!! 
kalo nak datang sini.. boleh enjoy "makan angin" puas-puas.. 
Tapi kedai makan pon ade je.. Boleh je nak makan kalo lapar..
Ramai yang datang sini sebab nak dating.. cuci mata.. photoshoot.. 


Pastu kitaorang jalan-jalan cuci mata.. ^_^
masa ni semua single ladies .. 


Over-react sikit budak dorang ni.. haha!!
Warning : Danesor tu tak makan manusia

Idea makin kering.. tido luu.. 

8 comments:

Chic Na said...

seronoknya jenjalan. tak boleh mandi ke kat pantai belakang tu? hihi..

Nick Nashram said...

hahah..sama la.penyakit M yang takde ubat.saya pun malas jugak nak menulis.

Sabella Mohamad said...

pergh bestnya akak gi jalan2 . berkembang la jugak otak tu . bella sejak jadi penganggur ni asyik terperap kat rumah aje . tsk

cydayf said...

bestnya tempat ni.. hehehehe :)

Unknown said...

kemainnnnnn

jeles baq hang

shar90 said...

sarawak? mak ai jauhnyee... ehehee xD

yanmaneee said...

yeezy shoes
longchamp outlet
golden goose sneakers
retro jordans
golden goose
yeezy boost 350
balenciaga sneakers
kevin durant shoes
off white hoodie
hermes online

Darren Demers said...

I dapat free sebab kawan keje kat situ.. kalo rase nak free jugak..
black salwar suit women's ,
black salwar kameez ,