nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Thursday, 28 February 2013

Damai Central Outing



Semenjak dua menjak ni.. penyakit M ni asyik menjadi-jadi pulak.uhu..
dulu kemain lagi.. boleh je buat 1 entri 1 hari.. sekarang 1 entri 1 minggu pon susah..
ape nak jadi ngan blog engko neh!! bersawang.. sampai leh beranak labah-labah kat sini..

Lately, agak busy.. BUKAN mencari kerja.. Tapi mencuci mata.. kihkihkih
Yela.. orang tak kerja pon kena jalan-jalan jugok..
nanti leh gila tau kalau ko tak kelua rumah..


memandangkan my BFF balik cuti semester.. So.. kitaorang enjoy!!
Sape-sape yang pernah datang Sarawak.. taulah tempat ni..
kene bayar parking RM 2 ye.. 
I dapat free sebab kawan keje kat situ.. kalo rase nak free jugak..
bawak la I datang skali..hahaha
Tempat ni berdepan dengan Cultural Village

:: Damai Central ::


Ko tengok?? kemain susah nak tangkap gambar tau!!
maklum laa tepi pantai kan.. habes terbang segala..



Jangan risau.. semua dah berpunye.. muahaha!! 
kalo nak datang sini.. boleh enjoy "makan angin" puas-puas.. 
Tapi kedai makan pon ade je.. Boleh je nak makan kalo lapar..
Ramai yang datang sini sebab nak dating.. cuci mata.. photoshoot.. 


Pastu kitaorang jalan-jalan cuci mata.. ^_^
masa ni semua single ladies .. 


Over-react sikit budak dorang ni.. haha!!
Warning : Danesor tu tak makan manusia

Idea makin kering.. tido luu.. 

6 comments:

Chic Na said...

seronoknya jenjalan. tak boleh mandi ke kat pantai belakang tu? hihi..

Nick Nashram said...

hahah..sama la.penyakit M yang takde ubat.saya pun malas jugak nak menulis.

sabella mohamad said...

pergh bestnya akak gi jalan2 . berkembang la jugak otak tu . bella sejak jadi penganggur ni asyik terperap kat rumah aje . tsk

Cik Syida said...

bestnya tempat ni.. hehehehe :)

Iffah Afeefah said...

kemainnnnnn

jeles baq hang

shar90 said...

sarawak? mak ai jauhnyee... ehehee xD