nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Monday, 18 February 2013

Pembantu Rumah Kantoi..Dera Bayi 4 Bulan..


Video Orang Gaji Indonesia dera bayi 4 bulan di Kuantan Pahang


Rasanya semua dah tengok video ni kan..
Masa tengok Buletin Utama semalam..(amboi..tengok berita nampak)
Takut pulak tengok dia dera baby macam WWF dah aku tengok haa!!

Sah-sah kepale otak dia ni tak betol kot..
Ya Allah.. takutnya Nia tengok 
lepas ni semua mesti dah takut-takut nak tinggalkan 
pembantu rumah dorang kat rumah jaga anak..
ntah ape la dorang buat.. ni nasib baik ada CCTV.. 

Majikan nya menonton rakaman CCTV menerusi laptopnya semasa sedang
 minum di sebuah restoran.. Kalau aku ler majikan ni.. Ya Allah.. tengok anak kene dera camni..
Kang kau buat benda yang sama kat ko baru tau..haaa!!

Latest update : Baby tu dimasukkan ke hospital pagi tadi sebab sesak nafas..Tapi alhamdulillah..dia stabil sekarang..


17 comments:

hazwan hairy said...

pembantu rumah tu gila rsanya kan...

Chic Na said...

psiko agaknya. takut je nak tengok video tu.

Nick Nashram said...

rasa macam nak tampar je pembantu rumah camni..terkejut jugak masa dia nak baling tetiba bayi tu jatuh kat belakang..

Chipsmore said...

tak tengok lagi vid ni.. nmpk sgt sy ketinggalan. adeshh..
Tak sangka ada juga manusia yg cmnih kan? dia ada masalah ke? stress ke.. Hmm..

Marya Hana said...

Haah yaya tgk kat berita tv3. Ya Allah ngerinya, mcm sakit mental lah perempuan ni. sambil tgk, berapa banyak carutan dah dia dapat.. Mmm.

NIA SI DRUMSTICK said...

hairy : a'aaa memang gila..nak mapos kot buat bby cmtu..

chic na : sies..nia pon takot..xmmpu nk tgk..

nick :. ktorg tgk kt rumah smpai jerit2 tgk bby tu..sian dia..

chipsmore : tgk..jgn xtgk..dia ada masalah otak kot.haha

yaya : tu la yaya..pdn muka dia..kesiab btul tgk bby tu..

Cik Syida said...

tak suka tengok sebab rasa sedih bila tengok.. huhuhuhuhuh

Iffah Afeefah said...

smoge die dapat balasan stimpal

xnk tgk bideo

Iffah Afeefah said...

smoge die dapat balasan stimpal

xnk tgk bideo

xila dot said...

xde sivik langsung!! puui betei...untgla org kaya kan boleh psg cctv ><"

Nastyna said...

Tu la tak sanggup nak tengok. Tak sanggup tak sanggup.

sis92 said...

indon -..-

cik nana said...

indon tu gila geram betul lah boleh dilambung dilambung hempas hempas baby 4 bulan tu..

nadia said...

nadia rasa nak balik amah ni tengah2 laut lepas tengok video ni tau. geram gileeeeeeeeeeee

Izara4eva™ said...

masalh jiwa agaknya. sakit hati sgt tgk video ni..

WAHIDA ALIAS said...

ish memang pantang betol la..geram tgk

Myra Jay said...

Tak sanggup nak tengok smpai abes..
Memang tak berperikemanusiaan betul..huhuu