nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Sunday, 31 March 2013

Gojess Lace!!


Kemalasan yang ter'amat-amat' menambahkan habuk kat belog sekarang ni..
haihh.. sape la nak singgah sini selalu kalo tak hapdet kenn..
takpe-takpe..raya taun depan kite hapdet lagi keyh..ehe

Sekarang musim orang nak buat baju raye dah mule..
kalu hantar kat tailor pon maybe ramai yang dah closed skarang ni..
coz i baru je hantar last week.. nasib baek la sempat kan..

Trend baju sekarang semua nak pakai lace.. 
baju yang plan and simple nampak sangat gojes with lace kan..
So, dengan gediknye Nia pun beli jugak..
kemain susah nak cari tau..memang banyak yang jual tapi..
kadang-kadang..kaler tak de..design tak cantik sangat..

So, dengan baek hatinye kite share ngan korang ye 
penat tau cari mende-mende ni.. 3 hari 3 malam tak tido..amboii!!


Borderlace murah ni sangat mudah nak beli dari die.. Add dia kat instagram okeyh..
sekarang tengah pre-order
last 4 April kalo tak silap.. cepat-cepat grab lace gojes!!
Nia dah pre-order RM 48 termasok postage sebab sarawak kan..
jauh sikit.. kalau semnj dekat je..

Ok..nak share link lain plak..

Enjoy!! ^_^

Nia tak jual lace ok..sekadar nak share je.. sape yang komen nak order sini..
ketuk kepale 1 kali.haha

11 comments:

Chic Na said...

awalnya nia jahit baju raya. murah jgk kain lace tu. nk terjah la. ;)

cik nana said...

nia dah tempah baju raya. amboiii semangat nyee. kite x plan lagi pun raye ni nak pakai baju ape. hihi. tapi lace pun cantekkk kannn..

sabella mohamad said...

bella dah tempah dah baju raye kak ! hihi . kebanyakannya yg ada lace . amboi sedondon la kite tahun ni kak . mihmih :B

wantie said...

salam kenal. dah follow kamu.

hehehe.. kita le salah seorang yang dah pun tempah baju untuk raya. hehehehe... excited sangat la pulak.

hazwan hairy said...

wah awalnya dia..hehe..xsbr nk tgk dia pakai dlm instgram..haha

Cik Mun said...

lace memang cantik..

faiq said...

hehe..mcm2 perempuan ni..aritu peplum skrg lace lak..

Myra Jay said...

MJ pun rasa macam nak berLace jugak lah :D

Nur Irdina said...

pakai lace nampak ayu je kan? Tapi dina tak pakai lace lace ni... Mak kate kecik lagi. Haishh slalu cam tu =(

Cinta hazanis said...

cantik lah!. :)

Mimie Najib said...

cantik.. :)