nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Friday, 23 November 2012

LULUS ke GAGAL??



atas permintaan ramai..
ramai ke??sorang je kot..haha
Nia update jugak pasal nie..
sape-sape yang bace and komen kat entry before ni tau la 
pasala ape kan..

LULUS ke GAGAL???

dua-dua Nia dapat.. haha

On the road - LULUS

Bukit - LULUS

Parking - LULUS

3pointer - GAGAL !!!!

ape sebab-sebab KEGAGALAN? enjin ter"mati" pulak masa nak 
drive keluar dari kawasan 3 pointer tu.. geram gilerrr!!

rasa nak JERIT sekuat hati je kat JPJ tu..
merayu kat die kan.. malang nya.. "jangan harap lahh !!!"

and..paling frust sekali.. if gagal salah 1 Nia kene ulang balik 
bukit and parking..sesal tak sudah..

balik-balik terus nanges dalam bilik..
tak de orang pujok..ko nanges la sorang-sorang..

and lagi frust kene bayar RM 188
abes laaa duet PT aku oiii !!!
tak kesian ke ngan penganggur terhormat ni..

Think positive.. ada hikmah disebaliknya.. =)
*walaupon dalam hati rasa nak MELETOP je..



23 comments:

Chic Na said...

huhu.. nk wat cemana. takpelah cuba lagi k. neves kot time tu. ;)

fifie said...

Alahhh takpe lah nia, jangan sedih sedih. Sabar je, ramai kot yang first test tak lulus. Hhee

Nick Nashram said...

kalo lesen moto kalo gagal test yang gagal tu je la.
dont worry, kali kedua sure nia bole lulus :)

wanie said...

Wani hari tu gagal at parking . Ta pe , InShaaAllah , kita diberi peluang yang ke-2 , jadi buat yg trbaik . Good Luck :)

mia izzati said...

tak pe cuba lagiii...akak semua lulus..tapi dah bertahun2 amik lesen takot plak bawak kete..humm camne tuu

Maria Menado~ said...

Alololo sian.. xjangka kan mati.. cantik gambar 1st tu.. background macam alamanda aje.. hehe~~

Sya-Riza said...

haha..saya pun gagal kat situ jugak. -________-''

hananhadila said...

ololoo .. ciannyee .. sabar laa ehh ;) jangan putus ase keyh ?

faiq said...

lah gagal ke? relak2...harap bersabar je la:)

aswadz said...

cuba lg next time ek. at least driving x yah test dah.

Fariz Reza said...

hhahahahaha same la kite bape kali fail..fariz dulu fail kat jalan raya kat litar ok

Fariz Reza Dot Com

Kesuma Angsana said...

salam kenal, TQ ke laman KA n dah follow u juga ye 445 happy blogging!

Nurmujahidah Ismail said...

muja pun pernah gagal gak,, yang 3 penjuru tu,, hehe,, sabar ye,, lulus la nanti tu :) follow here. :)

Anne Nurain said...

alala.. xpe la, bole cuba lg.. mna taun second time nnt lebih yakin lagi.. :)

shedameor said...

alaaaa, sayangnya. dekat situ memang tak boleh mati enjin. next time buat elok2. jangan 3 pointer lepas, bukit and parking pulak fail. sila sayang duit :)

-meeSUPERGIRL- said...

lahai kesian .. tapi ramai yg fail dekat 3penjuru tuu ... nasib baik mee hari tu dpt buat . fuhh . amek side leklok nt lg skali yeee :) pastikan yg belah kanan tu jauh dari line brbnding belah kiri .. chaiyok!

Aida Omar said...

tak pe nia jangan sedih.. chaiyok2 untuk kali ke2.. kali nie konpem lepas dengan jayanya. :)

Si Matatajam said...

Alahai sian Nia...best of luck for the second time dear..

Aujinz said...

bertabahlah... nak menangis gak kalau diri sendiri kena ulang ujian macam tue... huhuhu

Nasib baik dulu test sekali terus lulus..XD

Nieyxzha Hassan said...

Mahal kang skang ni

Cik Muda said...

sabar ye.... biar betul2 pandai....baru test. nanti rugi lagi nanti..gud luck yunk~

Nor Salmi said...

Jangan sedih.. Insyaallah moga berjaya dlm percubaan kedua nanti.

cik nana said...

Adehhh nia. takpe2 semoga ni jadi penguat semangat. lepasni buat betul-betul jaga cluth betul2 jgn sampai enjin mati..