nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Friday, 23 November 2012

Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas


Fyi Mr. Shawal, Nia dah follow semua Syarat-syarat yang ditetapkan.. ^_^

Follower Nia sekarang 437 ... 

Target 600 hahaha..

SYARAT-SYARAT

1. Buat satu entry khas bertajuk Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas

2. Copy paste Banner SMART tu dalam entry korang..

3. Nak tag boleh, tak nak tak pe.. Ikut suka hati anda.. 

4. Letak jumlah follower korang sekarang, tak perlu printscreen..kalau nak boleh.. 

5. Letakkan link fanpage korang sekali kalau korang nak promote fanpage korang, kalau tak nak tak pe..(kalau nak promote fanpage, lagi bagus kalau letak button like kat dalam entry, kalau letak link pun boleh)
Tak de fanpage, letak link Twitter korang, kalau tak nak letak dua dua pun tak pe..(kalau nak promote twiter korang, lagi bagus kalau letak button follow kat dalam entry, kalau letak link pun boleh)

6. Tinggalkan link entry korang kat entry ni.. 

7. Selepas join anda kene baca List Update di bawah (korang singgah la blgo Syawal sendiri ek)hahaha



Expired on 30 November 2012

7 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

moge tercapai smpai 600 tu,hehe dudluck, selamat bersegmen nia

Maisarah said...

dari segmen yang sama :)

Mr. Firdaus Windey said...

Yeaa i hit best number :) #444
datang dari segmen sama, mbalas kunjungan.
http://redscarz.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Mimie Najib said...

salam knjungan disini.. :)
gud luck ya..moga tercapai target tu.. :)

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Nia

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Thanks join.. Jom BW peserta lain.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

confdeb said...

gud luck