nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Monday, 14 January 2013

Gugur Janin Online ??


Pil yang paling HOT kat Malaysia sekarang ni..

"Pil GUGUR Janin"


Astafirullahalazim..ok..mengucap dulu.. makin mudah pulak kan nak buat maksiat sekarang..
Nak risau ape.. Kalau da memboyot.. beli je la pil tu..zaman sekarang ape susah..
semuanya di hujung jari je.. ape pon boleh..

2 papan RM 310 - RM 340 (kalau nak sebijik je pun boleh.. RM 15)
Info-info ni dapat dari METRO..

ada sapa-sapa yang berminat??mengucap la banyak-banyak..
Ingat Allah sebelum buat benda terkutuk ni..

Ini sebenarnya pil yang digunakan untuk mengubati penyakit ulser duodenum and ulser gastrik actually..
tapi tak tau la idea siapa yang bijak sangat pegi menyalahgunakan pil ni.. kat sini pon ade dinyatakan cam mana nak guna pil tu.. Telan 5 biji then sumbat 1 dalm kemaluan.. lepas 7 jam telan lagi 2 biji.. then ada lagi la instruction seterusnya.. kene telan banyak pil tau..
Kompem-kompem ler sakitkan.. nak gugurkan janin tu..tapi still lagi ada yang nak buat..
Kalau lahirkan nanti pulak.. korang bunuh..korang cincang baby tu.. tikam dari tingkat 5..
sebab geram bapak dia tak nak tanggungjawab..


Banyak lagi cara lain...banyak lagi orang yang nak anak kat dunia ni tapi belum ada rezeki..
Nia bukan nak sokong buat maksiat ni lepas tu bagi je kat orang senang-senang..tak yah pening-pening nak jaga baby tu..tapi..daripada tengok baby kena buang dalam tong sampah..kene campak dalam laut..
kene gigit ngan semut..teburai otak ape semua..hish!!Nauzubilah..tak sanggup nak tengok berita-berita camtu kat TV.. bertaubat lah dah buat salah tu kan.. Allah tu kan Maha Pengampun..


31 comments:

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

kadang2 , manusia ni lagi teruk dari binatang... at least binatang uh , tak pernah nak gugurkan anak..

hazwan hairy said...

ish2 mcm ni pn ada kan..nak baby lahh..sp yg xmau bak sini..haha

fifie said...

Ya Allah takut fie dengar,hurmmm apa nak jadi lah sekarang nie.

NIA SI DRUMSTICK said...

@NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI tau xpe..manusia ape ntah..

NIA SI DRUMSTICK said...

@NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI tau xpe..manusia ape ntah..

NIA SI DRUMSTICK said...

@hazwan hairy a'aa kan..bek bg kat abg hairy ni jeh..bia dia jg.kehkehkeh..boleh ker abg oit?

NIA SI DRUMSTICK said...

@fifie makin tua dah zman ni fie..sbb tu la jd gini..

faiq said...

aduh zaman skrg..makin trok

miz ruha said...

masyaAllah, macam2 hal berlaku sekarang...

fadh leyanie said...

binatang pn sayangkan ank.

ejulz said...

Astafirullahalazim.. smoga dijauhkan dari perkara camni..

sabella mohamad said...

astaghfirullah . kejamnya manusia . sebelum buat perkara terkutuk tu , tak fikir dulu akibatnya . tak ingat Allah . ya Allah jauhkanlah kami dari segala malapetakan :|

Cinta hazanis said...

makin seronok la diorang buat maksiat kan sebab ada pil tu. haishhh

Aireen Osman said...

Firstly salam kenal....bila jumpa blog nia ni...baca pulak entry ni...terus mengurut dada aireen..astaghfirullahalazim....iye ke ada orang jual pil gugurkan kandungan (soalan nampak sangat lama tak baca paper)

ye la nia, ramai lagi orang yang belum ada rezeki untuk hamil macam aireen tapi tu la....diorang ni senang2 je nak buang...takut tengok anak2 muda zaman sekarang yang bebas bergaul.

XOXO,
www.aireenosman.com

Edy Fee said...

pengitan yg bagus.heheheh perghhhh gempak la gamabr

Nick Nashram said...

mcam2 la skng ni..
dah la buat benda maksiat.
pastu tambah lg dosa dengan gugurkan janin.
mintak2 dijauhkan la.

zila manaf said...

euwww bertambah dosa je depaa tuh

Anonymous said...

Design is much more essential than a lot of people consider. What individuals put on carries a major affect on what other folks think about you. That's why you have to make certain the things you wear is eye-catching and flattering for you. Below are a few ways to actually depart an optimistic perception on anyone along with your style.

Go shopping for garments when you feel better about yourself. If you go when you don't really feel so good, any insecurities you have concerning your body will haunt you throughout the complete vacation and you'll really feel more serious and end up buying something that doesn't really fit you.[url=http://www.cheapuggukbootssale.co.uk/ugg-classic-nightfall-c-6.html]cheap Ugg Classic Nightfall[/url] Delay until you sense wonderful and are prepared to pick the best!

A bulging stomach will make your trend expertise a unpleasant problem.[url=http://www.cheapuggukbootssale.co.uk/ugg-classic-tall-c-11.html]cheap Ugg Classic Tall[/url] When you fall into this class, you need to ensure that you do some thing to correct your condition, as using the proper outfits will not repair the problem over time. Try out a variety of a healthy diet along with a good exercise routine.

You do not have to have the identical clothing that is in every one of the mags which you discover.[url=http://www.cheapuggukbootssale.co.uk/ugg-classic-short-c-8.html]cheap Ugg Classic Short[/url] You can easily have a look at clothes that are like the style that is certainly in style so that you will don't ought to waste a lot of cash on designer brand garments at all times.

Usually gown in ways that matches your persona. As an example,[url=http://www.cheapuggukbootssale.co.uk/ugg-classic-short-sparkles-c-9.html]cheap Ugg Classic Short Sparkles[/url] should you be a sporty particular person, wear everyday clothes that is layered and classy. In the event you identify as being a "rock and roll chick," then will not forget to use clashing clothing, but ensure you ensure that is stays womanly. By seeking to gown in a fashion that is not going to suit your persona, individuals will discover.

As was reported within the opening with this write-up, it is actually no entertaining as being a design catastrophe. Luckily, increasing your style fashion is not actually everything hard. The advice and tips you've just acquired, if placed on your daily life, will help you to seem much more fashionable than you ever envisioned you could potentially.[url=http://www.cheapuggukbootssale.co.uk/ugg-classic-cardy-c-10.html]cheap UGG Classic Cardy[/url]

NIA SI DRUMSTICK said...

@faiqsemakin sengan hidup makin lupa Allah..

NIA SI DRUMSTICK said...

@miz ruhaada2 je cara syaitan ni kan..

NIA SI DRUMSTICK said...

@fadh leyaniedia tu xde prasaan..sbb tu la..

NIA SI DRUMSTICK said...

@ejulz amin...

NIA SI DRUMSTICK said...

@sabella mohamadtau xpe bella..stress ng manusia gini..

NIA SI DRUMSTICK said...

@Cinta hazanistau xpe zanis..menggalak kan lg maksiat..haihhh

NIA SI DRUMSTICK said...

@zila manafdah xnak rs syurga kot..

Cil Lisa said...

Zaman sekarang dah macam2 berlaku terutamanya anak2 muda zaman sekarang, ish apalah nak jadi ni kan , bertaubatlah wahai anak muda

Sis ieja said...

haiwan pun sayang anak, manusia sekarang ada yang lagi teruk dari haiwan. Semoga kita dilindungi dari buat perkara terkutuk tu :)

C i k P i p i T e m b a m said...

time baca entry ni akak period.. ya Allah tiba2 rasa ngilu.. ceitt.. bodoh la siapa yang nak makan pil nie.. lagi2 kt tenet.. mengucapppp!

cik nana said...

zaman skrg ni kan mcm2. ada je mcm2 cara makan itu makan ini utk gugurkan. sebab tu org x serik buat lagi bende terkutuk camtu.

ct kektus said...

ini kategori orang nak kaut untung cepat. tapi tak fikir orang lain. hukhuk

Miss A said...

ish ish ish, ada ke pil cenggini? gulp!