nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Sunday, 6 January 2013

Terukir di bintang ...


Rasanya ramai la yang tengok AJL semalam kan.. Happy sangat sebab hafiz menang..hehe
vokal dia memang power la..semoga lebih berjaya di masa depan ye..^_^
Ku akui..ko memang power.. Ini bukan bias sebab dia sarawakian ok..
sebab Nia rasa suara dia memang power..


Yang sedehnye.. bila bukak je FB.. tengok la update-update status bagai..

"kenape Yuna menang?"
"banyak lagi persembahan yang power dari Aizat.."
"tak adil la.. Yuna menang..=( "

Memang la diakui.. persembahan Aizat tak la sehebat yang lain tu kan..banyak lagi yang buat grand-grand..
contohnye lagu anak kampung tu.. (harapkan lagu ni menang untuk persembahan terbaik)
Tapi..dah juri pilih Yuna.. Juara lagu ke 27.. terima je lah..
Kesian Yuna tau.. mesti dia sedih kalau tau ramai yang tak puas hati dia juara semalam..


Hensem kan Aizat sekarang.ehe..

"Sayang ku jangan kau persoalakan siapa di hatiku..
Terukir di bintang..Tak mungkin hilang..cinta ku padamu.."

17 comments:

Nick Nashram said...

dari pagi tadi duk dengar radio era, tak habis2 duk pasang lagu ku akui..huhu..layan je.

BaiYah said...

ye la..aizat nmpak lain..nsem kan..hihi
anyway datang follow balik..salam kenal

Sis ieja said...

sis sokong lagu tu menang daripada lagu patah seribu haha.

Chic Na said...

best ape lagu tu. ;)

cik nana said...

suka sangat tgk aizat nyanyi lagu teukir di bintang. cool n classic je nyanyi sambil pgg cawan nescafe. ekeke

shaa bonitaa said...

da agak da aizat menang.shaa suke je performance dia..heheee

Syazwan Che Deraman said...

Wan tak layan plak AJL semalam

umm..kesian Yuna bila public tak iktiraf.

hazwan hairy said...

best! meriah tgk live :p

sabella mohamad said...

haah . memang hensem si aizat tu . tambah dgn misai kontot dia lagi . ehee

ct kektus said...

lagu yuna tu sedap dan bermakna. mungkin juri dah pilih dari aspect2 tertentu. tu yg beliau menang kan. :)

Eazy Izzuddin said...

layanss....
best kot lagu tu

NIA SI DRUMSTICK said...

@Nick Nashramlayan kan nick?heheh

NIA SI DRUMSTICK said...

@BaiYahsalam kenal..mmg hensem pun.hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

@Sis iejaeh..pth seribu pon ok gak.ehehe

NIA SI DRUMSTICK said...

@Chic Nabest kan chic na?? =)

Hanida Moss said...

awak sarawakian eh? ;)

Si Matatajam said...

Vokal Hafiz tu mmg superb la