nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Tuesday, 8 January 2013

10 000 free seats!!


Sape tak nak?? memang gila!!meriah sangat la website Air Asia semenjak pukul 12 malam ni..
Gila free tuuu!! kalau nak harapkan harga biasa..tak de promo-promo gini..
woo..mahal..mau rm 300 jugak sorang.. 

punye la susah nak bukak yang kat bawah ni..Nia try la kan booked 1 tiket pegi balik KL..
memang berbaloi-baloi.. walaupun kena tunggu 15 minit untuk loading benda ni je..


kalau dah dapat harga rm 15.00 je pegi balik.. sape tak nak??hish!!
nia nak pegi sana buat ape pulak kan..tiket memang la murah..tapi nak duduk hotel lagi..
makan lagi..tak semua nya murah..haha.. dengan keadaan ekonomi yang tengah meleset sekarang ni..
baju pon tak de tambah-tambah lagi tu..


Nak tolong air asia promote sebenar nya..tapi bila bukak je website air asia..
amboiiiii!!.. tiket dah nak habis.. sekarang baru je 1:47 a.m.. tak sampai 2 jam di bukak
tiket dah tinggal macam taik gigi je..  hadoia!! rakyat malaysia ni memang patut
banyak-banyak terima kasih kat PM tau.. 

Tapi..latest news yang Nia dapat..most of pengguna tak dapat booked tiket..
bila part pembayaran..semua failed.. sabo je la..tapi kenape tiket habis??

Hari ni pegi TM bayar Penalti yang bukan salah I okeyh.. sapa yang ada tak tau kisah..bace kat Surat Cinta TM ni.. Mak bukan main semangat lagi nak pegi beperang kat TM ni..
(dalam hati..ayoyo!!kena tebal muka 5 inci la lepas ni)
sampai je depan kaunter.. mak bagi surat lawyer tu..

"eh!!ini semua salah korang.. sekarang senang-senang je nak menyaman orang tak tentu pasal.. kalau dah tau benda ni tak boleh buat..kenape suruh customer buat jugak!!"

dengan muka yang sinis..dia jawab.. "tolong pergi ke tingkat 1.. kat sini nak bayar bil je.."

mak cakap lagi.. "ye saya tau..saya just nak bagi tau korang..lain kali jangan buat lagi..
sedap-sedap korang je buat tu..buat ni..pegi sana..pegi sini..lepas tu..bayar jugak kan.."

ok..anak yang innocent pon masuk.. "tak pe lah kak.. Saya bayar je.."
(dalam hati..menanah hati ni nak bagi duit 187 tu tau!!)
lepas bayar..terima kasih pon dia tak cakap.. Gerammmnye akuuu!!!
Tak hormat customer langsong!! tak yah nak buat-buat muka lahh..


29 comments:

sabella mohamad said...

amboi cepat gila habis . macam pisang tak sempat nak goreng lagi . hihi . btw , org TM tu tadak budi bahasa langsung . siap buat muka pulak tu . huh

ct kektus said...

fikir jugak, harga tikit memang murah. campur2 yg lain, jadi mahal jugak. kan. :)

hazwan hairy said...

wahh sgt murah! smlm ada gak tuk ke KK tp pegi mhl balik ja murah..haha

Anne Nurain said...

untung sapa dapat tiket murah tu.. aku dah terlebih awal bli tket balik sbah, klu tau ada promosi mcm ni save jgk duit aku.. huhuhu..

Sis ieja said...

memang tak merasalah naik air asia huwargh.

cik nana said...

wahhhh gila murahhhhhh. pegi balik kch-kl rm15 je. laju je nia eh. hehe untung la sempattt.

faiq said...

adoi aku x alert langsung..rugi2..klo x bole aku dpt tiket murah weyh..huh

Nick Nashram said...

bila lagi nak merasa naik flight tiket murah..huhu..saya baru sekali naik fligh pegi tawau..tapi naik mas..beli last minit..mahal tol.

Edy Fee said...

Perghhhmurahnya...untung sape dpt

new hope said...

ni semua gula2..

KLIK kenapa anda perlu turun esok

Si Matatajam said...

Perghhhh murahnya...

zila manaf said...

cstomer service bangang tuh....ingat tau awak kita always right! ajaaaa! hehe

laskar pelangi said...

cepat gila kan habis..huhu -___-

Eazy Izzuddin said...

Habis da xD

NIA SI DRUMSTICK said...

@sabella mohamadxpe bella..dia tu mmg nak kene bakar sekali ng TM tu haa..syik nak mintak duit je..grrr

NIA SI DRUMSTICK said...

@ct kektus btul2..xsemuanya murah.ahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

@hazwan hairy alala..sian..xpe..ada gak kurang kn beban sikit kan.ahah

NIA SI DRUMSTICK said...

@Anne Nurain kan??boleh sava bajet skit kan anne..hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

@Sis iejakalau nk berebut tiket murah ni kene tdo 3 4 pg bru dapat..

NIA SI DRUMSTICK said...

@cik nanaeh..nia xbeli pon la nana..haha..nia try2 je tu..

NIA SI DRUMSTICK said...

@faiqhaa..tu la..kan da rugi.ehehe

NIA SI DRUMSTICK said...

@Nick Nashramlast minute lagi la..mmg naik plg mahal la tiket tu nick oi..haha

NIA SI DRUMSTICK said...

@Si Matatajamjom la dtg swk kak..eheheh

NIA SI DRUMSTICK said...

@zila manafyess!!customer always right..

NIA SI DRUMSTICK said...

@laskar pelangitau xpe..mmg hot la..

miz ruha said...

cepat betul habis... pisang goreng panas... :D

NIA SI DRUMSTICK said...

@miz ruhapisang goreng ppn xlaku cmni..ehehe

Arham Md Ali said...

Baru planning nak book ticket pergi Filipina :(

syed_pilcuci said...

UBAT GUGUR KANDUNGAN-0166676079
Bukan untuk gugurkan kandungan tanpa sebab, tetapi keadaan memaksa seperti ekonomi tak stabil, baru melahirkan anak, memudaratkan kesihatan ibu sekiranya mengandung dan lain-lain.(Terbukti 100% Berkesan).