nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Saturday, 19 January 2013

Tak HOT langsong ok!!


Bila bukak je lappy.. website apa yang First sekali korang bukak??
FB? BLOG? TWIT-TWIT?
sekarang ni ada macam-macam laman social yang hot selain dari semua tu..
contoh nya.. Instagram..(Nia tak de sebab still pakai public phone lagi)
Sah-sah penipu besar kan?? ye la..hp tak secanggih korang lagi..
nanti dah keje I beli lah..kehkeh..

Ranking Laman social yang paling Nia layannnn sangat-sangat..

No. 1


Kenapa suka FB ni??
Nia ni agak ketinggalan zaman teknologi ni tau.. dulu-dulu mase korang semua 
gila-gila hot buat account FB ni.. Nia still main Friendster..dulu susah nak online..
lappy pon tak de lagi..nak online kene pegi cybercafe..
sekarang account friendster dah tak ingat password..biar je la..
lagi pon kat dalam FB ni ramai kawan..

Next??


Masa tengok kawan-kawan sebok main blog..selalu tanya dorang

ko update ape dalam blog tu?
korang nak cerita ape?
tiap hari ade idea ke?
cam mana nak main blog?

Sekarang..I yang OBSESS..

Bila tengok blogger HOT selalu komen..wahh..makin rancak ler blogging ni kan..
million THANKS to blogger yang selalu komen kat blog Nia ni..
Update entri pon entah ape-ape kan..
By the way, Pengomen tegar blog Nia..dah masukkan dalam blog list..
Wajib untuk dilawati setiap kali bukak blog okeyh..^_^

Last..


Ntah macam mana la boleh ter-buat account twitter ni ek..
nak skodeng someone actually..lepas tu tengok blogger-blogger lain semuanya macam active giler la dengan twitter ni..So..Nia try je la kan..walaupon account ni macam syok sendiri je..
kalau orang tu jenis kaki update status ni boleh la..


Kalau pasangan korang buat account lain..tapi korang tak tau..korang marah tak??
then.. perlu ke nak bagi tau setiap account yang korang ada kat pasangan?


28 comments:

fifie said...

Auwwww I can see my name. Heee fie kalau sekarang bila on9 nombor 1 blog, lepas tu Yahoo baca berita okay (macam orang tua), then baru fb. Tweet takde. huhu

^^eKaTiKaH^^ said...

kite first mesti bukak blog dulu.. lepas tu baru yg lain..heee

pasal share atau bgthu pasangan tntng account tu terpulang kot. hee.. kite takde pasangan :P

Queen Sophia said...

sy di fb lbih active..Sbb di fb rmai yg hargai sy..Tpi skrang dah delete..Dulu rmai org follow fb sy..

hazwan hairy said...

fb dh kurang skrg ni...fokus kat blog ja :P twitter lagi lah..haha

zila manaf said...

kami bkak blog dulu bila boring baru teringat kt fb kuikui

encik lizan said...

saya bila dah ada twitter, facebook dilupakan. haha

fadh leyanie said...

facebook dah tak laku skng, ramai online twitter walaupun account syok sendiri.manyak syiok maaa..:P

sabella mohamad said...

bella kalau online mesti WOJIB ok bukak belog kak nia . blogger retiss kann . hihikk .

faiq said...

hehe..aku skrg da lemah nk update blog..tenet slow..idea pun slow

Ym.Bundle said...

laman sosial semua aku dah kurang..blog jugak tempat setia aku nak merepek..hahaha

nadia said...

nadia pon mula2 fb, second instagram, lepas tu baru blog :p
sebab blog ni nak menaip kena tunggu feel betul2 :p

Izara4eva™ said...

kita slalu on9 twitter ja.. twitter di utamakan. :D

ct kektus said...

fb dan blog. :)


yg lain tak ada. sebab tak rajin. kihkih

cik nana said...

fb, blog ngn nuffnang. eh nuffnang kira akaun jugak kan. hahaha. nana pernah reg twitter lepastu x reti nak pakai terus tak pernah log in. tinggal macamtu je. hahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

@fifieamboi..bace berita gitu..ahah..nia dr awl bukak laptop smpai shutdown..xpenah2 ada ms nk bukak berita..tgk tv je la.eheh

NIA SI DRUMSTICK said...

@^^eKaTiKaH^^wahh..smua kaki blogger la ni ek..

NIA SI DRUMSTICK said...

@Queen Sophia ohh..so sekrang active kat blog je la ni ek..

NIA SI DRUMSTICK said...

@hazwan hairy alaa..hairy mmg glamer pon kan.ahah..mesti ramai yg selalu twit2 ne..

NIA SI DRUMSTICK said...

@zila manafye ke..wah..nia still lyn fb dlu bru blog.ahah

NIA SI DRUMSTICK said...

@encik lizanbest sgt ke twit2 tu?cm bosan je..

NIA SI DRUMSTICK said...

@fadh leyanieahahah..wokeyh..nia cube la nk lyn twit jugak.ahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

@sabella mohamadececece..ambk at nmpak.ahaha..xsehebat blog org bella..hot stuff gitu..

NIA SI DRUMSTICK said...

@faiqhahaha..kesiann cikgu..

NIA SI DRUMSTICK said...

@Ym.Bundlebuang smpah byk2 ye.ahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

@nadiatau xpe..kalau xde feel susah sikit..cm xde idea je.

NIA SI DRUMSTICK said...

@Izara4eva™blog 2nd choice la ni..

NIA SI DRUMSTICK said...

@ct kektus byk2 account pon xterlayan kan..hah

NIA SI DRUMSTICK said...

@cik nanawahh..nuffnang account duit..ahaha..