nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Wednesday, 23 January 2013

the silent day



Ya Allah.. temukanlah jodoh yang terbaik untuk hamba-hamba-MU..



19 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

thanks for sharing :)

Wana Owen said...

mudah-mudahan akan di pertemukan ngan jodoh yang terbaik.=)

hazwan hairy said...

amin mudahan..hehe

Wan Ahmad Izudean said...

insya'allah

semoga dipertemukan dengan yang terbaik

^^

eVa said...

Amin amin amin.. Byk2kan doa hehe

Nick Nashram said...

insha allah, allah dah janji lelaki yg baik untuk perempuan yg baik :)

sabella mohamad said...

moga akak dipertemukan dengan jodoh yg baik . err bella pun ! ameen . hee

fifie said...

InsyaAllah Nia, pasti akan jumpa jodoh yang terbaik untuk Nia cuma satu jangan pernah berhenti berdoa dan meminta pada Allah

faiq said...

kene rajin2 solat ni

zila manaf said...

huhu setepek uia kasi ;p

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

Emma said...

semoga Allah menemukan jodoh yang terbaik utk kamu.. :)

Miss A said...

terbaiklah1 thanks for the share :3

::BudakaCamaTa:: said...

hai nia...salam ukhuwah...smg awak bertemu jodoh yg sgt baik yg boleh bimbing awak hingga jannah...amin..:)

Iffah Afeefah said...

tp nk cr y baik kene jdi baik dlu

cik nana said...

Insyallah Nia sama-sama lah kita usaha dan berdoa. Semoga Tuha dah sediakan yang terbaik untuk kita..

Aida Omar said...

Amin moga2.. macam UAI cakap hari tu memadailah pasangan tu solat walaupun tak cukup 5 waktu.. tapi dia ingat nak bersolat kalau full 5 waktu lagi terbaiklah kan.. hehe.. Apa2 pun kita nak dapat pasangan yang baik kita pun kena rajin jadi baik dan jaga hubungan dengan kekasih hati kita Allah SWT :)

Chic Na said...

Ameenn..

shar90 said...

waa... ayt ustaz azhar kemah keming... hee ^^