nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Sunday, 27 January 2013

Impian jadi kenyataan


Percaya tak??

Nia sendiri pon tak percaya okay..
bangun pagi..ek?? dia ada kat sebelah..

Dulu..memang mengidam sangat nak dapat dia..malam-malam pun termimpi-mimpi kan dia..
nak pegang dia sangat-sangat..
 So, tak payah nak story-story panjang lebar sangat la..
(bukan ada orang nak bace pon kan) huhu

So on 27th January.. its belong to me.. =)


Gembiranya hati tidak terkata..tapi masa nak beli terketa-ketar jugak la tangan nak bagi 
duit kat jurujual tu kan..uhhh.. tapi apakan daya..itu kehendak hati kau Nia..
Sebelum disalahkan menghabiskan duit mak ayah.. 
Ingin ku bercerita di sini.. ini bukan jua hasil titik peluhku..hahaha
tapi hasil lebihan duit ptptn..

Ptptn bagi duit suruh ko belajar!!ko pegi habiskan untuk beli S III buat apa!!
ok..sepanjang study I simpan la sikit-sikit kan.. nanti I bayar la balik okey pak cik PT.. 
thanks tau bagi pinjam..boleh la kita merasa nak gune phone mahal-mahal gini kan..
(walaupon masa ni tanam anggur je)


Waaa..sapa tu??cantiksss gilerss.. :p

So sekarang nak sambung balik explore menatang ni..hihi..
maklumla.. kitaorang tak biasa guna benda canggih-canggih ni..
nanti boleh update blog gune benda ni..haha 
(ada lappy besar gedabak ni pon tak puas lagi ke)
Tapi sekarang ada problem..wi-fi tak leh nak connect..
pelik betol!!grrhhh!!
Wiwit!! dapat award dari blogger hensem ni.. Abg Nick ecece!! timekasih..ahaha..
ramai lagi yang dapat..singgah la blog beliau..very nice entry..
bukan apa.. kitaorang kena la support each other kan..
kalau blogger lain tak singgah and komen..sapa lagi nak buat..



39 comments:

sabella mohamad said...

mak oiii . teringin jugak nak sIII !! arghh tak menahan tengoknye >,<

Miss A said...

ahaha, my sis dah guna S3, so far okay lah, takde lah spesiall sangat :P GN2 lah terbaik!

Ym.Bundle said...

best la..aku guna nokia je lagi..hahahaha

cik nana said...

wewitttt bau kedai seyhhh ! Nia, pinjammm ! hee :)

Aujinz said...

woaaahhhh.. henpon baru laaa.. piwwiiittt piwwwiiittt XD

GaRy™ said...

perghh... macam nak beli gak la.. habis la PTPTN aku sem depan... huhuhu....

shar90 said...

uyooo... pinjam sehari leh? hee xD

Nick Nashram said...

S3 tu dalam saya punye wishlist 2013..huhu

p/s: msj kat fb guna celcom or maxis..nak bg hadiah top up.

effortlab said...

lepas ni hari2 la boleh update blog

*salam blogwalking

Chic Na said...

wahhh.. cikna jeles lahh.. ;)

sorry lama tak dtg dear.

nadia said...

bestnyaaaa dapat guna hp mahal2! :)

Emma said...

wah, rajin saving duit pt eh.. sy setiap kali abis sem konfem abis.. -__- jeles2!

fifie said...

Good for you Nia, Fie nak beli Iphone 5 tapi have to settle about wedding first. baru boleh fikir pasal iphone5. Huhu sebab dua dua pakai duit banyak

Marya Hana said...

Ceceh henset baru, bau kedai. LARIIIIII!! =D

faiq said...

peh2...hp baru ni..s3 lg tu...pinjam sat

Sally Yatiey said...

wahhhh bestnyaaaaaa :D

fadh leyanie said...

jagalah handpne baru seperti menatang minyak yg penuh :D

NIA SI DRUMSTICK said...

@sabella mohamadsob2..nnti bella beli yer..hehehe

NIA SI DRUMSTICK said...

@Miss Aoo..nak beli note 2 blm mmpu sgt lg..tu lbih dr 2000..hoho

NIA SI DRUMSTICK said...

@Ym.Bundlepenipu la..ahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

@cik nanawiwittt..boleh jerrr..nnti nia bg ek..ahahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

@Aujinzhoo.aujinz punye ntah2 lg hebat dr kt..

NIA SI DRUMSTICK said...

@GaRy™hahah..klau still student xyah lerr...ms study aku pon xmampu..ni pon sbb ada saving sikit..

NIA SI DRUMSTICK said...

@shar90boleh..bla!hahahaha.. :P

NIA SI DRUMSTICK said...

@Nick Nashramhaha..xpe..ada rezeki nnti abg nick beli laa..

NIA SI DRUMSTICK said...

@effortlabyesszaa..hehe

NIA SI DRUMSTICK said...

@Chic Nahuhu..tu la..hairan jgak selalu tgk chic na ada komen..huhu

NIA SI DRUMSTICK said...

@nadiaalaa...nnti sruh suami beli lahh..ehehe

NIA SI DRUMSTICK said...

@Emmamak yg tlg simpan..nk hrp senri..haha

NIA SI DRUMSTICK said...

@fifiennti mtk hantaran je la fie.haha

NIA SI DRUMSTICK said...

@Marya Hanajeles la tgk yaya ada note kan..haha..dia pon bau baru lagi..ehhh

NIA SI DRUMSTICK said...

@faiqxyah2..g ngajar budak2 je..haha

NIA SI DRUMSTICK said...

@Sally Yatieybest kan?layann.ahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

@fadh leyanieye fadh..mmg d tatang mcm myk yg penuh..xleh org lain sentuh gitu..

shar90 said...

jahat... hahahaa :P

NIA SI DRUMSTICK said...

Ape plak jht? Kejam laa..hahaha

Dianaa said...

wahh, dapat phone baru. syok lah kan :D

Eazy Izzuddin said...

kite 3310 aje
hehe
xD

Myra Jay said...

Wahhhh bestnyer akhirnya barang idaman dalam genggaman..
Siap ada lebihan duit PT tu yg syiok :D