nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Thursday, 20 December 2012

hearts for mcD


I am craving for mcD !!!

wahai perut..tabah lah engkau malam-malam camni ye..
walaupon mcD tu tak pernah tutup..
malam-malam camni tak de sapa yang sanggup berjuang dengan mata demi
perut engkau ye.. 
itulah kehidupan.. kahkahkah!!!

Ranking Fast-food pilihan Nia

1. mcD 



tetap di hati walaupon kena boikot kan..
tapi sekarang Nia puasa burger mcD.. nia makan burger homemade je..
jangan lepas ni aku pulak yang kena boikot sebab gila ngan mcD sudah..haha

2. KFC

kenape KFC?? sebab kalau lapar sangat nia prefer makan nasi..
mcD tak de nasi kan.. and kalau makan ngan family..
dorang memang sure-sure pilih KFC dari mcD kan..
mak tak suka makan burger..huhu

3. Pizza

Pizza ni kalau makan kena la ready banyak-banyak sikit duit nye
selalu makan orang belanje je.. kahkahkah!! *kedekot sikit budak ni pasal makan
tapi kalau part cheese tu ouhhh..memang  thumbs up laa..


Next??
 No idea.. hahaha
most of the time nia makan 3 benda tu je..
Burger King tak de.. yang lain tak de..


korang pulak??
ke makan kat Seoul Garden?
*nak jugakkk!!

Tadi kakak tegur : ko ni duk umah..asyik makan, pasni ko ngantuk..ko tido..
haiii..mesti best kan..(dia jeles sebab sekarang dia bejuang nak final PJJ dia)


17 comments:

fifie said...

semua fie tak suka. heeee. fie tak berapa suka fast food kecuali tak ada pilihan makanan.

Chic Na said...

sgt suka fastfood. sbb cikna agak cerewet bab mkn. huhu..

Syazwan Che Deraman said...

Wan lebih suka makanan malaysia.

nasi berlauk.
nasi goreng, walaupun nasi goreng USA dan China sekalipun.
hehehe.

tapi kalolah ada duit lebih, wan akan pilih pizza..sebab masakan melayu takda cheese, tapi wan suka cheese.

trah zain said...

tudio makan,, tapi badan kecik je,,hehe
jeles2..haha

faiq said...

ko kene mkn Carl Junior...bru taw kesedapan dunia..haha...tp mahal sikit la..sbb burgernye besaq

hafiz hafizol said...

Aiiyaaa, kenapa Beger King xdek ? Huhuhu

hazwan hairy said...

alamak terliur lak tgk mkn beger mcd..nak jga..haha...seoul garden? autocity penang..:p

Nick Nashram said...

pernah makan bege bakar..
sedap..hahah
dah la besar..sepinggan tu penuh.

Miss Lovouis said...

Haiii , singgah ur blog jom join : http://lovoiustory.blogspot.com/2012/12/giveaway-1-new-year-giveaway.html

Prince of Noob said...

suka jugak makan fastfood ni... burger bakar kaw kaw pun sedap. tapi sekarang kalau gi kfc suka makan kfc set nasi ayam dengan kuah percik perghhhhhh sedap gila

Aida Omar said...

semua tak berapa gemar.. haha. tapi kalau sekali sekala hentam juga :P selalu beli burger biasa je tu pun kenyang dah.. comeynya nia nie.. manis orangnya :)

shedameor said...

sheda pilih mcD jugak ! hehe

Aujinz said...

ermmm errmm.. kejap nak pikir.. ermmm.. Ok laa.. saya pon McD laa.. kih kih kih

laskar pelangi said...

kita pon kalau nak fastfood,prefer mcd dulu..hik3 ;)

ejulz said...

dulu mmg suka tiga2 tmpt tu terutama skali mekdi.. tapi skang ni tgh proses boikot bila terbayang kanak2 yg cedera parah n meninggal kene serang Israel sblm ni..

Fafa Kyraa said...

Assalamaualaikum. Singgah sini balik. Haihh, entry ni buat Fafa lapar malam-malam camni :D

cik nana said...

Uwaaaaaaaa dah lam betul tak makan ciken mc duluxe. huhu. sedappppp.