nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Monday, 24 December 2012

She and Her


Zaman sekarang ni banyak sangat yang nak mengubah jantina..
korang paham la kan..

Gegirl ---> Boboy

Boboy ---> Gegirl

ape nak jadi nih??


Masa duk kolej dulu penah  satu rumah ngan sorang tomboy ni..
mula-mula tak tau pon yang dia suka pempuan..
ingat kan dia lebih kelakian camtu je..

Sebab masa pegi class..tiap hari isnin..dia pakai baju kurung jugak..hehe
rasa nak gelak pon ada jugak tengok dia..
rupa-rupa nya ada jugak simpan baju kurung ek..eheh

satu hari dia balik..bawak kawan pempuan..
kita orang tak kisah la kan.ingatkan okay je..
tiba malam hari pulak..
Jeng..jeng..jeng..
-
-
-
-
-
dia tido ngan kawan pempuan dia tu la kan..
makkk aiiiii!!!! rasa cam tengok titanic pon ada gak..
hug-hug.. kiss-kiss gitu yee..adoiaa!!
Gelilahh!!

Selepas kejadian tu.. kitaorang tak berani nak pakai seksi-seksi lagi..
(biasa la..rumah pempuan semua kan..)
tiba-tiba rasa duduk satu rumah ngan lelaki la pulak..

kita orang try tanya girlfren dia tu..
apa sebab la nak dengan orang cam dia..
Sebab.. dia penah frust ngan lelaki..hmm..
macam la dia sorang je yang penah frust kan..
punya la cantik pempuan tu..tapi..tu lahh..haih...
Semoga dorang kembali ke jalan yang benar..


Lepas episod malam tu..
kakak tom-tom ni selalu la bawak balik awek dia tu balik kolej..
kita orang mula la kan rasa tak selesa..
jiran-jiran pon mula la  tanya sapa pempuan tu..
and selalu la tengok tayangan blue free dekat rumah kitaorang..

So..kitaorang tak nak la bersubahat buat dosa kan..
(dosa sendiri belum tentu mampu nak tangung)
kitaorang pegi la bagi tau dekat pejabat kolej..
dorang terus g terjah rumah..
kebetulan masa tu couple tu pon ada kat rumah...
so..kantoi la.. yang akak kolej tu dengan konpiden nya tanya..

"kat rumah ni ada yang suka pempuan ke?"

lepas tu.. kitaorang satu rumah gadoh dengan kakak tom-tom ni..

Tom-tom : Eh!! aku ada kacau hidup korang ke??
4 housemate : (buat muka bodoh).. memang tak de tapi kita orang tak nak bersubahat..
and kalau kantoi ..satu rumah tak kan dapat duk kolej lagi..
Tom-tom : Perlu ke nak buat sampai macam ni?? 
(bamm!!dia hempas pintu, then keluar dengan awek dia)
4 housemate : kihkihkih!! gilaaa...ingat kan dia nak bawak pisau ke ape..
takot gak mati di tangan kakak tom-tom..


15 comments:

Chic Na said...

masa sekolah asrama memang selalu nampak adegan2 mcm tu. euwww.. huhu..

Syazwan Che Deraman said...

heheh.
geli kot bila pompuan sama pompuan.
haish...

fifie said...

eeeewwww fie pun pernah kecewa dengan lelaki tapi tak ada lah rasa nak couple dengan perempuan. Yekk betul. btw fie pun pernah nampak adegan blue antara sama jantina. hahahah

cik nana said...

haha lawak pulak bace cite Nia ni. haha padan muka kakak tom-tom tu. haha

Nurul Iman said...

bahaya gkkan kalau dlm housemate mcm tu. tak nak!! :'(

Nick Nashram said...

hahah..zaman sekarang ni beza laki ngan perempuan pun susah..takde la kes yg pensyarah kahwin ngan pondan dulu tu..hahah..mintak dijauhkan.

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

mak aih seram and geli plak ble tahu ade org cmni.tpi tu lah tiap org ade kisah sendiri kn?kte doakn diorng ye.insyAllah 1 day bleh berubah

NIA SI DRUMSTICK said...

@Chic Na haih..stress tol tgk adegan sm jantina..

NIA SI DRUMSTICK said...

@Syazwan Che Deraman lelaki sm lelaki pon sama gak geli.ahaks..

NIA SI DRUMSTICK said...

@fifientah la fie..mmg ramai org zmn skarang suka sm jantina kot..

NIA SI DRUMSTICK said...

@cik nana haha..org yg penah alami akn rs annoying..eheh

NIA SI DRUMSTICK said...

@Nurul Iman yess..mmg xska la..geli..

NIA SI DRUMSTICK said...

@Nick Nashram ye la kan nick..hish..pelik2 je zmn skrg ni..

NIA SI DRUMSTICK said...

@ELY FAUZIANI ISMAIL ye la..owez doakan dorang ni berubah..

hazwan hairy said...

haha zmn dh berubah org pn makin berubah..pastu msing2 xingt dosa..haha...