nuffnang

AWESOME BLOGGERS

Monday, 17 December 2012

Ooo.. KENTUT ea!!


Gendang-gendut tali kecapi,
kenyang perut senang hati ^_^

perut korang selalu bunyi ??
kalau lapar memang la kan..
tapi sealu nya.. perut ni bunyi jugak walaupon tak lapar!!!

kawan : korang lapar?

Nia : tak lah..kenyang lagi ni..

kawan : (dengan suasana yang sangat senyap..bunyi jam bedetik pon boleh denga)
         kreukkkkk... HAHAHA!! bunyi ape tu??

Nia : ok!semua dah pandang aku..betull..tak lapar la..memalukan betul la.. :(

Ni situasi ngan roomate..

kreaukkkk!!(pelik tol la bunyi ni kan.haha!!)

Roomate : kamu kentut ea??

Nia : wohhh!!selamber jew!! mane ade laaaa..

Roomate : hahahaha!!abis tu??kamu lapar ea??kan baru je makan.. (gelak-gelak lagi)

Nia : tak lapar la..memang perut selalu je bunyi..

masa Test pulak..
lagi la malu kan..semua tengah senyap..satu ape pon tak bunyi..
tiba-tiba ada bunyi kreukkk!! bukan sekali..berkali-kali!!
susah woo nak cover.. nak-nak lagi yang duduk sebelah hot guy kan..
aww!!jatuh saham i tau!!

SO.. Nia mintak la tolong mister gugle ni tolong kan..

Jawapan nya : sebab perut tengah buat Cleaning process..
Selalu nya.. cleaning process ni berlaku masa perut tengah kosong..
dalam usus kecil pulak cuma ada gas & cecair..
makanan dah dibesih kan..so..dia pon... kreaukkk..

kalau ade silap tolong betulkan..saya bukan doctor..ahaha
tapi tak de pulak jalan penyelesaian..



21 comments:

Chic Na said...

ooyeke.. selalu gak camni. kekeke..

cik nana said...

hahaha. comel je bunyi kriukk kriukk gitu. selalu jugak camtu tapi xpnh la lagi smpai org dapat detect perut kte bunyi. hihi

Syazwan Che Deraman said...

hehehe.

wan panggil perut jamming kalo ada bunyi macam tu.

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

Ditag http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/huda-syafiqah-s-1st-giveaway.html

Shazwan Azizan - wanblur said...

Wanblur datang melawat blog korang. Jangan malu-malu tulis entri yerk. Nanti kena jual. Harharhar~~ Salam persahabatan. Iklhas, wanblur. Kalau sudi, jemput dating ke blog wanblur jugak … http://akuwanblur90.blogspot.com

Cik Pensil said...

haha . nak buat macam mana , cakaplah dah takdir nak buat macam mana . ngeh3

AHMAD AFIQ said...

if dah biasa orang dah xkisah dah

diana said...

berbunyi time lapar je.tapi tak de la sampai orang boleg dengar..heheh

fifie said...

Selalu jugak terjadi dekat fie lebih lebih kalau tengah lapar. memang makin kuat lah, hari tu jadi waktu interview. Maluuuuuu

trah zain said...

besala tu,, life student memungkinkan perut u menyanyi,,hehe
tp jgn biar perut slalu kosong, act benda tu acid yg hakis dinding perut,,bahaya oo,, long term effect.. jdk short term gk lau slalu kena...

Nick Nashram said...

wah, jatuh la saham nia kalo hot guy dengar..hahah
yg tu ok lagi, kalo jalan tetiba jatuh depan hot guy camne nak cover tu..huhu

NIA SI DRUMSTICK said...

@Chic Na selalu ea?xde ubt ke cik na?haha

NIA SI DRUMSTICK said...

@cik nanaxpnh ke?woh..maluuu

NIA SI DRUMSTICK said...

@Syazwan Che Deraman wah!!jamming wan??mesti ada yg tgh men guitar kat dlm tu kan..ahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

@Shazwan Azizan - wanblur malu??sape malu??ehehe.. dah ckup byk da tulis ni..bace semua yep..

NIA SI DRUMSTICK said...

@Cik Pensil okeyh..nnti nia jwb gitu.ahaha

NIA SI DRUMSTICK said...

@AHMAD AFIQ yupp..tapi kalau baru kenal..malu la kan.aha

NIA SI DRUMSTICK said...

@fifie ahaha..kan..ms interview pon selalu jadi.

NIA SI DRUMSTICK said...

@trah zainyes..dun wory..xkan d biakan ksosng selalu.aha

NIA SI DRUMSTICK said...

@Nick Nashramawww!!!sbb tu mata kene awas ye ng hot2 guy di sekeliling.ahah..so kena jln control skit.ahaha

nie_ eliniey said...

macm perut saya jgak.. malu wowww.. mase 2 final exam.. dewan sunyi sepi..perut ku berbunyi.. malu malu.. dah lah blakg student lalki..huhuhu adoiii buat xtau jew.. tebal rasenye muka ni.. hak3